KAW Tlačové správy

Zľava na benzín aj lacná večera: Tesco prichádza s NOVINKAMI, ktoré pomôžu v zlých časoch

Reťazcu Tesco nie je ľahostajná zložitá ekonomická situácia ľudí. Pomáha preto zákazníkom ušetriť. V septembri pridalo nakupujúcim niekoľko benefitov.

Ilustračný obrázok k článku Zľava na benzín aj lacná večera: Tesco prichádza s NOVINKAMI, ktoré pomôžu v zlých časoch
8
Galéria
Foto: Katarína Winklerová / Zdroj: Dnes24.sk

Cena je pri nákupoch v časoch inflácie a zdražovania kľúčovým faktorom pri nákupoch. Údaje Tesca jasne ukazujú, že ľudia v poslednom čase robia menšie nákupy, ale častejšie. Zákazníci vo väčšej miere nakupujú podľa vopred pripraveného zoznamu, zľavy a vernostný program využívajú viac ako predtým. Sústreďujú sa pri tom na výrobky vlastnej značky reťazca a lacnejšie produkty.

Ťažké časy

Z interného prieskumu tiež vyplynulo, že až 92 % zákazníkov Tesco pociťuje dopady inflácie, 62 % obmedzuje výdavky na niektoré služby a tovary.

Aj sociologička Sylvia Porubänová potvrdila, že ľudia sa v krízových časoch najviac uskromnia vo využívaní gastronomických služieb a v cestovaní. Rozmyslia aj nákup drahej elektroniky, rekonštrukcie a stavebné práce. Hrozí aj vyššie zadlžovanie obyvateľstva drahými spotrebnými úvermi.

Práve v náročných časoch sa spotrebitelia viac spoliehajú na cenové akcie reťazcov, sledujú a porovnávajú jednotlivé ponuky. Pri nákupe potravín sledujú viac ako inokedy zľavy, vernostné programy, výhodné nákupy a vzdajú sa tzv. prémiových produktov ako napríklad exotického ovocia, drahého mäsa a viac budú kupovať cenovo dostupnejšie potraviny, ako je pečivo, cestoviny či zemiaky,“ dodáva Porubänová.

Nové výhody

Náročná ekonomickú situáciu domácností nie je reťazcu Tesco ľahostajná. Od septembra preto rozširuje ponuku výhod vernostného programu Clubcard, ktoré zákazníkom pomôžu znížiť dosahy inflácie.

Zákazníci ušetria na základných potravinách, získajú zľavu na benzín až do 10 % a nazbierané body v aplikácii Clubcard sa im okamžite vrátia späť vo forme peňažných poukážok. Novinkou je aj lacná večera pre celú rodinu už od štyroch eur.

Zľava na pohonné hmoty

Tesco už v máji zaviedlo Clubcard ceny aj Garanciu nízkych cien, aby ochránilo rozpočty svojich zákazníkov. Majitelia vernostnej karty získajú od septembra ešte viac – v ťažkých časoch inflácie im pomôžu aj ďalšie benefity.

„V Tescu nám záleží, aby zákazníci vždy nakupovali výhodnejšie, preto trvalo zaručujeme nízke ceny. Už od septembra rozširujeme zoznam obľúbených potravín v rámci programu Clubcard ceny, ktoré majitelia vernostnej karty nakúpia so zľavami od 10 % až do takmer 70 %. Pri celkom novom benefite zákazníci za každých 7 eur z nákupu získajú e-nálepku v aplikácii Clubcard a zľavu na pohonné hmoty na čerpacích staniciach Tesco až do 10 %,“ informovala marketingová riaditeľka Tesca na Slovensku Diana Golanová.

Lacnejšia rodinná večera

Tesco chce svojim zákazníkom pomôcť aj pri varení. Preto pripravilo v rámci Garancie nízkej ceny každý týždeň tipy na chutné večere pre štyri osoby v sume okolo 4 až 7 eur. Tipy na chutné a výhodné domáce jedlá nájdete aj na webstránkach reťazca, v letákoch a kampaniach.

Výhodné ceny pre zákazníkov ponúka aj program Garancia nízkych cien.

Ak chcete ušetriť, všímajte si v Tesco červené logo. Práve to označuje stovky potravín s najvýhodnejšou cenou na trhu. „Ide o stovky produktov, ktorých ceny kontrolujú týždenne odborníci v Tescu a nastavujú ich tak, aby boli pre zákazníkov Tesca najvýhodnejšie na trhu,“ dodáva Diana Golanová.

Ako nakúpiť výhodne

Najvýhodnejšie ceny v Tesco nájdete, ak si budete všímať:

Clubcard ceny – žlté logo v modrom rámiku označuje v obchodoch, letákoch aj v Online nákupoch výrobky s výhodnejšou cenou pre majiteľov vernostnej karty Clubcard.

Nízke ceny – červené logo označuje stovky potravín s najvýhodnejšou cenou na trhu. Cenová garancia sa vzťahuje na produkty s bežnou cenou s výnimkou zliav, akcií a propagačných cien našej konkurencie.

Týždňové akcie – Tesco pokračuje aj naďalej v cenových akciách trvajúcich kratšie obdobie jedného týždňa. Zákazníci ich poznajú z letákov dostupných v tlačenej aj online podobe.

Tesco prichádza s NOVINKAMI, ktoré pomôžu v zlých časoch
8
Galéria
Foto: Katarína Winklerová / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM