Aktualizované Krimi

Ženu ZRAZILO auto pred bratislavskou nemocnicou: Išla cez priechod, náraz NEPREŽILA

Žena napriek snahe záchranárov nehodu neprežila.

Ilustračný obrázok k článku Ženu ZRAZILO auto pred bratislavskou nemocnicou: Išla cez priechod, náraz NEPREŽILA
Zdroj: Reprofoto Plus JEDEN DEŇ

Pred nemocnicou v Ružinove sa ráno (28. 6.) pred 10.00 hod. stala dopravná nehoda, po ktorej chodkyňa zomrela. Ako prvý o tom informoval portál pluska.sk.

Cez cestu prechádzala staršia žena, ktorú náraz odhodil o niekoľko metrov.

Na priechode pre chodcov

K nehode sa vyjadrila aj polícia. „Krátko pred 10.00 h boli bratislavskí dopravní policajti vyslaní k dopravnej nehode na Ružinovskú ulicu. Podľa doterajších informácií malo dôjsť na riadne vyznačenom priechode pre chodcov k zrážke motorového vozidla MERCEDES SPRINTER a 83-ročnej chodkyne,“ uvádza polícia na sociálnej sieti.

Chodkyňa zrážkou s vozidlom utrpela zranenia, ktorým aj napriek snahe na miesto privolaných záchranárov podľahla.

Polícia informuje, že prítomnosť alkoholu v dychu 49-ročného vodiča vozidla zn. MERCEDES vykonanou dychovou skúškou zistená nebola.

Vyšetrovaním presných príčin ako aj okolností za ktorých k dopravnej nehode došlo sa v súčasnosti zaoberá príslušný útvar Krajského riaditeľstva PZ v Bratislave.

Cesta bola neprejazdná

Auto na Ružinovskej ulici v Bratislave smerom do centra zrazilo chodca, úsek je neprejazdný,“ informovala Zelená vlna RTVS. TASR to potvrdil tiež hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru (PZ) v Bratislave Michal Szeiff.

Úsek sa dá podľa Zelenej vlny obísť po Herlianskej, Drieňovej a Bajkalskej ulici. Upravila sa tiež premávka linky 50 v smere do Auparku.

Z Ružinovskej smer Aupark premáva odklonom cez Herliansku – Drieňovú – Bajkalskú a od zastávky Líščie nivy po stálej trase. Zastávka Nemocnica Ružinov smer Aupark nie je linkou 50 obsluhovaná,“ ozrejmil Dopravný podnik Bratislava.

Bližšie okolnosti nehody zatiaľ nie sú známe, na mieste zasahujú záchranári.

Správu budeme aktualizovať.

Témy, ktoré hýbu Bratislavou

ZRÁŽKA MOTOROVÉHO VOZIDLA A CHODKYNE NÁSLEDKY BOLI TRAGICKÉ 👉Krátko pred 10.00 h boli bratislavskí dopravní policajti...

Posted by Polícia SR - Bratislavský kraj on Tuesday, June 28, 2022
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM