Rôzne

Zdarmáreň: Príďte si zadarmo vziať, čo vám padne do oka

Príďte si zadarmo vziať, čo vám padne do oka! V ponuke budú knihy, oblečenie a veľa iných zaujímavostí.

Ilustračný obrázok k článku Zdarmáreň: Príďte si zadarmo vziať, čo vám padne do oka
4
Galéria
Zdroj: Bystro

Komunitné centrum Bystro sa čoskoro sťahuje na novú adresu. A viete, ako to pri sťahovaní chodí. Balíme a pri tom triedime, až vznikne kopa vecí, ktoré si so sebou z istých dôvodov vziať nemôžeme či nechceme. Tieto veci ale nemusia skončiť v koši!

Zdarmáreň

Ľudia z komunitného centra sa rozhodli, že všetko to, čoho sa potrebujú zbaviť, vám darujú! Vo dvore Bystra budú vo štvrtok na výber poličky, oblečenie, knihy, veci do domácnosti a všeličo iné. „Príďte si zadarmo vziať, čo vám padne do oka a nehanbite sa,“ pozývajú na Zdarmáreň.

„Terajší priestor musíme vypratať, lebo nájomca ho už prenajal ďalej. Od mesta sa nám dostalo len ignorácie, preto sme sa obrátili na súkromných vlastníkov a hľadáme ďalej. Novú adresu zatiaľ poskytnúť nevieme,“ priblížilo pre Bratislava24.sk Bystro. V piatok si ale ešte môžete vychutnať posledný koncert v Bystre, hrať bude Dudli Band.

Komunitné centrum Bystro vzniklo v marci 2017. Je to priestor, v ktorom má svoje miesto ekológia, kultúra a komunita. Bolo založené na participácii, otvorenosti k rôznorodosti a predovšetkým snahe žiť pomalšie, menej materialisticky a viac udržateľne. Ponúkalo zaujímavé diskusie a workshopy na súčasné témy.

Komunitné centrum Bystro a akciu Zdarmáreň nájdete na Cintorínskej 3. Keď bude známe, kam sa Bystro sťahuje, budú o tom informovať na stránke.

Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM