Šport

Zašportujte si v prírode a zadarmo. Tieto akcie si nemôžete nechať ujsť!

Čo majú v lete 2018 spoločné karimatky, bežecká obuv, korčule, bicykle a kolobežky? Bezplatné cvičenia a športové akcie!

Ilustračný obrázok k článku Zašportujte si v prírode a zadarmo. Tieto akcie si nemôžete nechať ujsť!
5
Galéria
Zdroj: Bratislava - Staré Mesto

Cvičenie v Medickej záhrade

Aj tento rok sa môžete v Medickej záhrade zapotiť na pravidelných cvičeniach pod stromami s lektormi jogy, čchi kung, či pilatesu. V tieni stromov vás budú čakať lektori s hathajogy pre zdravý chrbát, jogy pre zdravie, hathajogy pre zdravé kĺby, čchi kungu – cvičenia pre zdravie a pohodu, ale aj rôznych kombinácií, ako napríklad strečing a čchi kung- cvičenie pre dobré ráno.

Cvičí sa každý utorok a štvrtok o 10:00 a o 17:00 hod. v Medickej záhrade. Každý týždeň až do 30. augusta. Podrobný rozpis cvičení nájdete TU.

Vstup je voľný, v obmedzenom počte sú k dispozícii karimatky. Žiaľ, v prípade nepriaznivého počasia sa necvičí.

Beh sebaprekonávania

Na Kuchajte sa jednu nedeľu v mesiaci koná beh sebaprekonávania, na ktorom si zmeriate sily s dvojmíľovou traťou (3 218m). Beh s niekoľkoročnou tradíciou organizuje Sri Chinmoy Marathon Team. Získal si svoju popularitu, čoho dôkazom je aj hojná účasť registrovaných bežcov (štandardne okolo 100).

Najbližšie sa beh uskutoční 5. augusta v areáli Kuchajdy, bezplatná registrácia bude od 9:30 hod., čas štartu je o 10:00 hod. Beží sa v kategóriách deti, juniori, ženy, muži, veteránky a veteráni.

Termíny ďalších behov v roku 2018: 2. september, 14. október, 4. november a 2. december.

bratislava – inline 2018

bratislava-inline je tradícia, ktorú si obľúbili stovky Bratislavčanov. Letné piatkové jazdy sú skvelým spestrením nielen pre korčuliarov, ale aj cyklistov, kolobežkárov, skateboardistov, longboardistov či bežcov, ktorí si chcú užiť nočné mesto z inej perspektívy, vypnúť odreagovať sa po pracovnom týždni, schladiť sa v horúcom letnom počasí a pri tom si zašportovať a stretnúť priateľov.

Miesta štartu a trasy sa menia. Trasa má okolo 11 km, tempo sa prispôsobuje rýchlejším aj pomalším. Pred každou jazdou je pripravený program pre deti aj dospelých, niektoré jazdy sú spojené so súťažami či karnevalom.

Cieľom podujatia je vychutnať si Bratislavu a jej mestské časti z inej perspektívy, zažiť atmosféru a ducha mesta inak. V tomto roku sa budú konať ešte štyri jazdy, a to 13. júla, 27. júla, 10. augusta a 24. augusta.

Informácie o aktuálnej jazde nájdete TU.

Športové leto v Karlovke

Karlovešťania, nenechajte si ujsť cvičenia v záhrade Vodárenského múzea! Pondelky patria pilates. Za desať hodín tohto cvičenia pocítite zmenu, za 20 hodín uvidíte rozdiel a za 30 hodín budete mať nové telo! Utorky sú venované zdravým chrbátikom, stredy kondičnému boxu a štvrtky sa môžete tešiť na zumbu, ktorá vás nabije novou energiou. Každý týždeň až do 30. augusta.

Všetky cvičenia sú zdarma, stačí si so sebou priniesť len podložku na cvičenie. Začína sa vždy o 18:00 hod., v prípade zlého počasia sa ale cvičenia rušia.

Cvičenia v Parku A. Hlinku

Tohtoročné Kultúrne leto v Ružinove so sebou prinesie okrem bohatého filmového programu pod holým nebom v amfiteátri pri Štrkoveckom jazere aj bezplatné meditačné cvičenia Yogy s Fredym Ayisim, Tai-či pre seniorov či silové cvičenia s FitCampom v Parku A. Hlinku.

Ružinovčania si môžu počas leta aj spoločne zacvičiť v Parku A. Hlinku. Každý utorok od 18:00 do 19:00 hod. bude v ružinovskom parku Cvičenie s FitCampom, na ktorom sa môže zúčastniť každý, kto si chce posilniť svoje telo. Pre skôr narodených Ružinovčanov je počas letných prázdnin pripravené Tai-či, zdravotné cvičenie pre seniorov, ktoré bude vždy v utorok od 13:00 do 14:00 hod. Sériu cvičení ukončí každú nedeľu Yoga a meditácia s Fredym Ayisim ktorá sa koná od 17:00 do 19:00 hod. v Parku A. Hlinku.

Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM