Jakub Haršany Rôzne

Zabavte sa pri adrenalínovej hre. Pomôže vám zbaviť sa nadbytočnej energie

Skupinové adrenalínové hry sú medzi Bratislavčanmi čoraz populárnejšie. Zažite akčné dobrodružstvo pri Laser game.

Ilustračný obrázok k článku Zabavte sa pri adrenalínovej hre. Pomôže vám zbaviť sa nadbytočnej energie
5
Galéria
Zdroj: internet

Laser Game je akčná spoločenská tímová hra, ktorá je svojou hrateľnosťou podobná paintballu alebo airsoftu. Na rozdiel od týchto hier, pri Laser Game môžete zabudnúť na špinu, bolesť či čakanie po zasiahnutí.

Každý hráč dostane svoju vlastnú zbraň a snaží sa zasiahnuť senzory umiestnené na čelenke či veste svojho súpera. Vyhráva ten hráč alebo tím, ktorí získa najviac bodov.

Laser Game je určená pre partie priateľov, rodiny, kolegov z práce alebo spolužiakov zo školy.

Hra predstavuje výbornú symbiózu zábavy, pohybu a adrenalínu a užijú si ju deti aj dospelí bez rozdielu pohlavia. Ak sme vás navnadili a chceli by ste si Laser Game zahrať s vlastnou partiou, prezradíme vám, kde v Bratislave si túto netradičnú, ale populárnu spoločenskú aktivitu môžete vyskúšať.

Laser Wars

Najväčšia aréna na Laser Game sa nachádza v Petržalke na Kopčianskej ulici. V Laser Wars sú hráči vybavený reálnou replikou zbrane s dostrelom do 500 metrov a čelenkou. Zbraň vám na displeji ukazuje zásahy od protihráčov so silou zásahu, zostávajúci stav života, zostávajúci počet munície, farbu a číslo hráča.

Pôžitok z hry vám dodávajú vibrácie v čelenkách, čiže cítite, keď vás niekto trafí a taktiež vibrácie v zbrani. Hru môžu hrať naraz až 10 hráči a výber hry je podľa stupňa obtiažnosti rozdelený na štyri úrovne. Za 60 minúť zábavy a akcie zaplatíte 15 eur. V prípade záujmu, si môžete hru rezervovať TU.

Zdroj: YouTube.com

Laser Arena

Akčnú strielačku si môžete zahrať aj v Ružinove neďaleko Štrkoveckého jazera na Prešovskej ulici. Do hry sa môžu zapojiť minimálne 4 a maximálne 12 hráči. Hráč má oblečenú vestu, ku ktorej je pripevnená zbraň. Vesta má na sebe senzory, ktoré počas hry svietia na určitú farbu, podľa tímov.

Každý hráč začína s počtom bodov 3 000. Cieľom hry je získať čo najviac bodov zasiahnutím senzorov na veste protivníka. Jedna hra trvá 15 minút a stojí od 3 do 5 eur. Viac o možnostiach hry sa dozviete TU.

Space World

Tma, hustá hmla a napínavá hudba. To vás čaká, ak sa vyberiete do Space World na Račianskej ulici a zahráte si adrenalínovú Laser Game. Čím viac vás bude, tým zažijete väčšiu zábavu. Do hry sa môže zapojiť až 16 hráčov a jedna hra trvá 12 minút.

Unikátne vesmírne bludisko so svojimi strategicky rozmiestnenými prekážkami a interaktívnymi komponentami vám zaručí, že sa rozhodne nebudete nudiť. Bludisko je navyše absolútne flexibilné, takže sa nebudete môcť spoľahnúť na obľúbené miesta. Môžete si vybrať z rôznych variácii hier, či už taktické, tímové alebo individuálne. Bližšie informácie nájdete TU.

Laser Game
5
Galéria
Zdroj: internet
Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM