ESL Krimi

Za volantom bola totálne na mol! Neuveríte, koľko nafúkala. Skončila na polícii

Správy o tragických nehodách vám prinášame takmer denne a zdá sa, že to nestačí. Stále sú medzi nami mimoriadne nezodpovední vodiči a vodičky!

Ilustračný obrázok k článku Za volantom bola totálne na mol! Neuveríte, koľko nafúkala. Skončila na polícii
2
Galéria

Tak toto je naozaj obrovský hazard zo životmi! Bratislavskí policajti tento týždeň prichytili dve opité ženy, ako šoférujú auto. Jedna z nich bola úplne na mol!

Rekordérka

„Najväčšou rekordérkou bola 47-ročná Mária z okresu Senec na vozidle značky Fiat Ducato, ktorú hliadka dopravných policajtov kontrolovala na Trnavskej ceste v Bratislave. Policajti jej dychovou skúškou namerali hodnotu 1,68mg/l (3,5‰) alkoholu v dychu,“ píše polícia na svojom facebooku.

Pri toľkom alkohole v krvi dokonca hrozí až vážna otrava alkoholom! Policajti teda vodičke zadržali vodičský preukaz a ďalšiu jazdu s vozidlom jej zakázali. „Zároveň bola pre podozrenie zo spáchania trestného činu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky obmedzená na osobnej slobode a eskortovaná na príslušné policajné oddelenie k vykonaniu ďalších potrebných úkonov,“ dodáva polícia.

Prečin ohrozenia

Ďalšou nezodpovednou vodičkou bola 26-ročná Simona z okresu Pezinok na vozidle značky Peugeot 206, ktorú policajti z Pezinku zastavili a kontrolovali na ulici Podhradie vo Svätom Jure. Dychovou skúškou jej bola nameraná hodnota 0,87mg/l (1,81‰) alkoholu v dychu, čo je stredná opitosť.

„V súčasnosti už menovaná čelí obvineniu z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky. Vec sa realizuje v takzvanom superrýchlom konaní,“ informuje polícia.

NA CESTY VYRAZILI "POD PAROU" REKORDÉRKA NAFÚKALA 3,5 PROMILE! Bratislavskí policajti zaznamenali počas tohto týždňa...

Posted by Polícia SR - Bratislavský kraj on Tuesday, November 10, 2020
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM