ESL Krimi

Hromadná nehoda neďaleko Bratislavy: Pri predbiehaní v hmle vyhasol ľudský život

Dnešné hmlisté ráno sa podpísalo pod nehodu s tragickým koncom.

Ilustračný obrázok k článku Hromadná nehoda neďaleko Bratislavy: Pri predbiehaní v hmle vyhasol ľudský život
1
Galéria

Dnes ráno (9.11.) došlo na ceste zo Šenkvíc smerom do Pezinka k tragickej dopravnej nehode. Vodič na vozidle VW Golf Combi za hmly predbiehal vozidlo VW Polo.

Čelný náraz

„Pri predchádzaní došlo v protismere k čelnému nárazu s oproti idúcim vozidlom značky Fabia Combi a zároveň aj k poškodeniu predchádzaného vozidla značky VW Polo. Po tejto dopravnej nehode zostalo vozidlo VW Golf stáť na ceste, do ktorého následne narazilo vozidlo Renault Thalia,“ píše na svojom facebooku polícia.

Smrť

Na miesto sa ihneď dostavili záchranné zložky. Vodič vozidla VW Golf Combi utrpel pri dopravnej nehode zranenia, ktorým namieste podľahol.

Vodič na vozidle Škoda Fabia, do ktorého čelne narazilo vozidlo VW Golf Combi, bol po nehode prevezený na ošetrenie do jednej z bratislavských nemocníc. Presné príčiny a okolnosti tejto dopravnej nehody budú predmetom vyšetrovania.

„Vodiči, za zníženej viditeľnosti buďte obozretní a zbytočne neriskujte a nepredbiehajte ostatné autá pokiaľ nemáte na cestu náležitý výhľad!“ upozorňuje polícia.

AKTUÁLNE: ŠOFÉR PRIŠIEL O ŽIVOT PRI ČELNEJ ZRÁŽKE V HMLE Dnes ráno došlo na ceste zo Šenkvíc smerom do Pezinka k...

Posted by Polícia Slovenskej republiky on Monday, November 9, 2020
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM