Krimi

Z auta zostala len kopa šrotu! Na diaľnici D2 narazil vodič do kamióna, doprava je odklonená

Diaľnica je v tomto úseku neprejazdná, doprava je odkláňaná na zjazd Kúty.

Ilustračný obrázok k článku Z auta zostala len kopa šrotu! Na diaľnici D2 narazil vodič do kamióna, doprava je odklonená
Zdroj: Facebook.com/Polícia SR - Bratislavský kraj

AKTUALIZÁCIA o 10.00 hod.: Diaľnica D2 z Českej republiky v smere na Malacky je po rannej nehode plne prejazdná. Polícia o tom informovala na sociálnej sieti. Pôvodný odklon na obec Kúty zrušili.

V mieste dopravnej nehody je podľa polície premávka vedená ľavým jazdným pruhom z dôvodu odstraňovania nečistôt.

Narazil do kamióna

Vodič odťahovej služby narazil v ranných hodinách do kamióna na 20. kilometri diaľnice D2 smer Malacky. Diaľnica je v tomto úseku neprejazdná, doprava je odkláňaná na zjazd Kúty. TASR o tom informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave Silvia Šimková.

Podľa doterajších informácií 22-ročný bulharský vodič odťahovej služby s vozíkom z doposiaľ neznámych príčin narazil do kamióna,“ priblížila hovorkyňa. Vodič podľa nej utrpel zranenia, ktoré si vyžiadali jeho prevoz do nemocnice. Neprejazdnosť diaľnice odhadla na jednu hodinu.

V tejto súvislosti dôrazne apelujeme na vodičov, aby pri prejazde týmto úsekom zvýšili svoju pozornosť, opatrnosť, dôsledne dodržiavali pravidlá cestnej premávky a riadili sa pokynmi polície,“ zdôraznila Šimková.

Témy, ktoré hýbu Bratislavou

AKTUÁLNE DOPRAVNÁ NEHODA NA DIAĽNICI D2 Policajti Krajského dopravného inšpektorátu v Bratislave aktuálne vykonávajú na...

Posted by Polícia SR - Bratislavský kraj on Thursday, October 20, 2022
Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM