Kultúra Rôzne

Vzrušujúca výstava nahých žien sa po troch rokoch vracia na Slovensko

Nepremeškajte možnosť navštíviť najvzrušujúcejšiu výstavu na svete, ktorá už tento víkend poskytne zážitky, ktoré si zapamätáte na celý život.

Ilustračný obrázok k článku Vzrušujúca výstava nahých žien sa po troch rokoch vracia na Slovensko
Zdroj: nahota.sk

Pod heslom Nahota nie je hriech sa už tento víkend do Bratislavy vráti Výstava skutočných nahých žien VOAYER.

Skutočné nahé ženy

Vzrušujúca výstava sa na Slovensko vracia po troch rokoch. Návštevníci uvidia skutočné a nahé ženy, pričom niektorých sa bude možné aj dotýkať. Atmosféru výstavy pikantne dotvorí SHIBARI exhibícia, počas ktorej uvidíte umeleckú prácu s povrazom na telách modeliek v rôznych polohách. Tak, ako na každej výstave, aj tentokrát majú návštevníčky možnosť vyzliecť sa a vyskúšať si, aké je to byť modelkou na tejto svetovej výstave.

„Doteraz sme vystavili viac ako 155 žien. Presné číslo neviem, pretože na výstavách sa môžu vyzliekať aj návštevníčky, a keďže túto možnosť veľmi často a rady využívajú, nemáme presnú evidenciu,“ vysvetľuje s úsmevom autor výstavy Mário Petreje. Pre tie dámy, ktoré sa chcú stať súčasťou tejto výstavy ako modelky, je na stránke organizátora pripravený registračný formulár. Každá ste vítaná.

Výnimočná výstava si vyžaduje aj nevšedné priestory. Výstava skutočných nahých žien VOAYER sa tento rok koná v atraktívnych priestoroch ZOYA GALLERY na Ventúrskej ulici 1 v centre Bratislavy.

„Výstava je skutočne pre každého dospelého človeka s otvorenou mysľou a chuťou zažiť skutočne životný zážitok,“ dopĺňa autor.

Výstavu môžete vidieť už tento piatok 25. 10. 2019 od 10:00 do 21:30 hod. a posledný výstavný deň tejto unikátnej udalosti bude v nedeľu 27. 10. 2019, taktiež od 10:00 do 21:30 hod. Lístky je možné výhodnejšie zakúpiť v predpredaji alebo aj na mieste.

Foto: Martin Čalfa

Ak chcete dostávať pravidelný prísun čerstvých správ z Bratislavy a okolia, sledujte nás na Facebooku, Instagrame a Twitteri.

Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM