Rôzne

Vodiči, pozor! Mesto plánuje od piatka opravovať vozovku na Dvojkrížnej

Oprava bude spočívať v odfrézovaní asfaltovej vrstvy vozovky a položení nového asfaltu. Rekonštruovať sa bude aj chodník a zastávky MHD.

Ilustračný obrázok k článku Vodiči, pozor!  Mesto plánuje od piatka opravovať vozovku na Dvojkrížnej
15
Galéria
Zdroj: TASR

V Bratislave plánuje mesto začať od piatka (20. 9.) 10:00 hod. opravovať vozovku, chodník a zastávky MHD na ulici Dvojkrížna v mestskej časti Vrakuňa. Rekonštrukcia bude v úseku od Čiližskej po Kazanskú ulicu, smer Odeská ulica a Most pri Bratislave. Upozorňuje na to starosta Vrakune Martin Kuruc na sociálnej sieti.

Cesta s novým asfaltom

„Predpokladané ukončenie prác v zmysle povolení je 8. novembra do 24:00 hod.,“ spresnil starosta. Mestská časť na svojej webovej stránke informuje, že v súčasnosti je pripravovaný projekt organizácie dopravy, v ktorom má byť navrhnutý najoptimálnejší spôsob riešenia dočasného obmedzenia dopravy a najmä dopad na MHD.

Premávka vozidiel však má byť usmerňovaná prenosným dopravným značením.

„Celkovo ide o opravu takmer 9850 metrov štvorcových (m2) komunikácie, opravu 1800 m2 chodníka a opravu dvoch zastávok MHD v uvedenom úseku,“ priblížila samospráva. Oprava bude spočívať v odfrézovaní asfaltovej vrstvy vozovky a položení nového asfaltu. Rekonštruovať sa bude aj chodník a zastávky MHD.

Hlavné mesto dokončuje opravy ciest
15
Galéria
Zdroj: TASR

Ak chcete dostávať pravidelný prísun čerstvých správ z Bratislavy a okolia, sledujte nás na Facebooku, Instagrame a Twitteri.

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM