Nikola Richterová Futbal

Vladimír Weiss ml. sa ospravedlnil za svoje vyjadrenia o incidente v reštaurácii Kuskus

"Reagoval som skratovo a s odstupom času si čoraz viac uvedomujem, že som urobil chybu. Vôbec ma neteší, že som sa dostal do takejto pozornosti verejnosti," tvrdí s odstupom niekoľkých dní o incidente v reštaurácii Kuskus futbalista Vladimír Weiss ml.

Ilustračný obrázok k článku Vladimír Weiss ml. sa ospravedlnil za svoje vyjadrenia o incidente v reštaurácii Kuskus
Zdroj: TASR

Konflikt v reštaurácii Kuskus pod bratislavským Manderlákom 3. januára vyústil do bitky. V reštaurácii sa s partiou v tom čase zdržiavali aj futbalisti Vladimír Weiss, ml., Filip Šebo a Filip Oršula. Stolička, ktorú hodil jeden z bitkárov, trafila speváka kapely Zlokot Pavla Remiáša a rozbila mu čelo. Weiss ml. sa mal k privolaným policajtom podľa svedkov správať agresívne.

V reakcii na incident futbalista na svojom účte na Twitteri napísal: „Fetak si potrebuje predat cedecka, tak vyuzil, ze som bol s Filipom Sebom v nespravny cas na nespravnom mieste.. vela stastia spevacik.“ Práve tieto jeho slová vyvolali negatívne odozvy a po niekoľkých dňoch Weiss junior prichádza už s omnoho miernejším vyjadrením.

Zmena rétoriky

„Vzhľadom na pokračujúci záujem novinárov o minulotýždňový incident v centre Bratislavy by som chcel reagovať a z mojej strany uzatvoriť túto, pravdepodobne pre všetkých, nepríjemnú tému. Nechcem sa vracať k samotným udalostiam, keďže som presvedčený, že polícia ich čo najpodrobnejšie vyšetrí. Chcem len zdôrazniť, a dúfam, že aj z doterajších zistení – vrátane videa – je dostatočne preukázané, že na samotnom incidente, ani na následnej potýčke som sa nijako nepodieľal. Zopakujem len to, čo som povedal zasahujúcim príslušníkom polície. Keďže som sedel v inej časti podniku, nevidel som, kto incident vyvolal a následne z podniku odišiel. Čo sa týka mojej reakcie na Twitteri – konal som pod vplyvom negatívnych emócií, keďže som bol obviňovaný z činov, s ktorými som nemal nič spoločné. Reagoval som skratovo a s odstupom času si čoraz viac uvedomujem, že som urobil chybu. Vôbec ma neteší, že som sa dostal do takejto pozornosti verejnosti. Je mi to ľúto a urobím všetko, čo sa bude dať, aby sa moje meno v médiách preberalo výlučne po športovej stránke a aby sa neopakovala situácia z posledných dní. Všetkým, ktorých som sa moje vyjadrenie dotklo, sa ospravedlňujem. Želám ľuďom, ktorí boli zranení, rýchle uzdravenie a každému všetko dobré v novom roku,“ uviedol slovenský futbalový reprezentant na svojom facebooku.

Prečítajte si tiež: Vladimír Weiss sa nevie správať a nebol na nesprávnom mieste, tvrdí majiteľ bratislavského bis­tra

Prečítajte si tiež: Slovenskí futbalisti sa niekedy nevedia vpratať do kože. Aj takéto excesy majú na svedomí

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM