Tomáš Stupavský Šport

Vladimír Weiss sa nevie správať a nebol na nesprávnom mieste, tvrdí majiteľ bratislavského bistra

Incident, do ktorého je zapletená trojica známych futbalistov, naberá nové obrátky. Podľa majiteľa bratislavského bistra Vladimír Weiss klame, keď tvrdí, že bol v čase medializovaného konfliktu na nesprávnom mieste a do šarvátky sa iba náhodou priplietol.

Ilustračný obrázok k článku Vladimír Weiss sa nevie správať a nebol na nesprávnom mieste, tvrdí majiteľ bratislavského bistra
Zdroj: TASR

Futbalové trio Vladimír Weiss (25), Filip Šebo (30) a Filip Oršula (21) sa počas víkendu stalo súčasťou roztržky, pri ktorej utrpel zranenie hlavy hudobník Pavol Remiáš (35). Polícia už intenzívne pátra po dvoch mužoch, ktorí mali údajne po poškodenom hodiť stoličku. Vladimír Weiss povedal, že sa počas piatkovej noci zastavili v bistre po jedlo a skutočne boli len „v nesprávny čas na nesprávnom mieste“.

Majiteľ predajne s názvom Kuskus na Námestí SNP však uverejnil na sociálnej sieti podniku svoju vlastnú verziu čo sa v inkriminovaný večer stalo. Tá sa značne líši od tej, ktorú poskytol slovenský futbalista.

„Chceli by sme sa vyjadriť k incidentu, ktorý sa stal 3. januára. Pán Weiss sa spolu s kamarátmi drzo správali k iným čakajúcim zákazníkom, z čoho nakoniec vznikla aj bitka – a svedčí o tom aj video z nášho kamerového záznamu, na ktorom okrem iného vidieť, ako nám spôsobil v reštaurácii materiálne škody. Agresívne sa správal aj k privolaným policajtom. Nie je pravda, že by médiá situáciu prekrútili. Pán Weiss nebol na „nesprávnom mieste“. Stačí sa len naučiť a vedieť slušne správať,“ uvádza sa na stránke.

Ilustračné foto.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM