Rôzne Správy

VIZUALIZÁCIE: V Petržalke čoskoro vyrastie ďalší projekt. Ceny bytov vás prekvapia

Lokalita, ktorá bola donedávna najmä priemyselnou zónou, sa postupne stáva domovom pre stovky ľudí.

Ilustračný obrázok k článku VIZUALIZÁCIE: V Petržalke čoskoro vyrastie ďalší projekt. Ceny bytov vás prekvapia
5
Galéria

Petržalka sa rozrastá rýchlym tempom. Pokračuje výstavba Slnečníc, začalo sa s projektom Liget a pripravuje sa aj výstavba nájomných bytov na Muchovom námestí. A to zďaleka nie je všetko.

Už sa stavia

Priestor oproti petržalskej vlakovej stanici, ktorý patril donedávna priemyselnej výrobe, sa postupne stáva domovom pre stovky ľudí. A bývanie sa ďalej bude rozširovať aj smerom na Kopčany. Ďalšou „lastovičkou“ je projekt s príznačným názvom Kopčianka, ktorý už spustil predaj bytov a zároveň sa už aj rozbehla jeho výstavba. Developerom je spoločnosť Metrostav Slovakia a. s., ktorá ho odkúpila od Neo-Realu.

V prvej fáze výstavby vznikne trojica šachovnicovo postavených domov, ktoré ponúknu až 231 bytov. Jedna časť každého domu má 11 poschodí, ostatné 5. V ponuke sú byty od 1,5-izbových až po 4-izbové, mnohé z nich sú už zarezervované alebo predané.

Ceny bytov

Ceny sú v rámci bratislavských novostavieb viac ako priaznivé. Najlacnejší 1,5-izbový s výmerou okolo 50 metrov štvorcových, sa dá kúpiť za 153,7-tisíc eur. Za najdrahší trojizbový (okolo 78 metrov štvorcových), ktorý je aktuálne v ponuke, zaplatí záujemca cca 218-tisíc eur.

Súčasťou každého bytu je aj príjemná lodžia, na každom poschodí budú maximálne 4 byty.

Vnútrobloky budú spestrené zeleňou a na prízemí nájdu svoje miesto obchody a menši prevádzky. Parkovať sa bude na povrchu. Ak pôjde stavba podľa plánov, s ukončením prvej etapy sa ráta už v roku 2023.

Mohlo by vás zaujímať

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM