Kultúra

Top 9 najlepších zmrzlín v Bratislave

K horúcemu letnému počasiu bezpochyby patrí aj zmrzlina. Dokáže osviežujúco spríjemniť deň a chutí snáď každému.

Ilustračný obrázok k článku Top 9 najlepších zmrzlín v Bratislave
7
Galéria
Zdroj: KOUN

Ak je zmrzlina naozaj dobrá, ľudia sú schopní stráviť čas v niekoľko metrových radoch. Tu je zoznam tých najlepších prevádzok, ktoré ponúkajú domácky vyrobenú zmrzlinu so širokou ponukou kreatívnych chutí.

1. Koun

Pol hodinové čakanie v rade na zmrzlinu z Kounu svedčí o tom, že za túto zmrzlinu sa naozaj oplatí čakať. Domácky miešaná zmrzlina a rôznorodé chute, sú úplne iné, ako ostatné. Aj preto sa táto zmrzlináreň každý rok dostáva na prvé priečky.

2. Luculus

Okrem pestrej chuti zmrzlín rôzneho druhu, je jednou z výhod Luculusu, že vám na vrch kopčeka dajú keksíkov koľko len chcete. Okrem toho patrí k jedným z najnavštevo­vanejších zmrzlinových zastávok počas každého leta.

3. Domček Medická

Chutnú, ručne vyrábanú zmrzlinu, z tých najkvalitnejších surovín, si vychutnáte v krásnom prostredí Medickej záhrady.

4. Arthur

Malá prevádzka zmrzlinárne kričí už z diaľky. Pravidelne pred ňou stojí zástup nedočkavých ľudí. Arthur má v ponuke originálne chute, ktoré sú 100% prírodné. Pri výrobe nepoužívajú žiadne prášky ani vajíčka. Zmrzlinou rozhodne nešetria a nadelia vám pravý taliansky kopček lahodnej zmrzliny.

5. Mondieu

Zmrzlina z Mondieu suverénne patrí medzi tie najlepšie a najkvalitnejšie. Každý si tu nájde príchuť podľa svojich predstáv a zmrzlinu si odnesie v štýlových kornútkoch či papierových téglikoch.

6. Lucette Patisserie

Cukráreň je známa svojím prispôsobovaním sa ročnému obdobiu. Cez zimu v ponuke nájdete vynikajúce pralinky či horúcu čokoládu, cez leto ponúkajú vlastnú zmrzlinu. Ponuka Lucette Patisserie je naozaj pestrá a každý si v nej príde na svoje.

7. Twister Bakery

Zmrzlina v trdelníku už nie je nezvyčajnou pochúťkou. Sacharidová bomba má v kombinácii s domácou nutelou alebo šľahačkou nezameniteľnú chuť.

8. Kapucíno

Dvojposchodová prevádzka, ktorá okrem lahodných koláčikov, či kávy ponúka aj vlastnoručne vyrábanú zmrzlinu. Na jej prípravu používajú najkvalitnejšie suroviny, ktoré zmrzline dodávajú výnimočnú chuť.

9. Zrmzlina Cookies

Viacero Bratislavčanov potvrdí, že Zmrzlina Cookies patrí k tým najlepším nielen vo Vrakuni, ale v celej Bratislave. Netradičné príchute ako granátové jablko, mon cherry či arašidové maslo nie sú v ponuke výnimkou. Okrem toho si tu počas víkendov môžete vybrať aj z ovocných sorbetov.

Autor článku: Verona Kúdelová

Zmrzlina
7
Galéria
Zdroj: pixabay

Ak chcete dostávať pravidelný prísun čerstvých správ z Bratislavy a okolia, sledujte nás na Facebooku, Instagrame a Twitteri.

Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM