Kultúra Rôzne

Ekologické vianočné trhy v Starej tržnici si užijú hipsteri aj dôchodcovia

Priateľská atmosféra, sviatočná nálada a osobné stretnutia s lokálnymi výrobcami a poctivými kulinármi vás nabijú energiou na veľké vianočné finále!

Ilustračný obrázok k článku Ekologické vianočné trhy v Starej tržnici si užijú hipsteri aj dôchodcovia
Zdroj: TASR

V decembri to bude v Starej tržnici žiť predvianočnou atmosférou! Okrem obľúbeného Street Food Parku sa môžete tešiť na handmade market, šetrné balenie darčekov a najmenších poteší detský kútik.

Sviatočná nálada

Na vianočnom trhu handmade a dizajnovej tvorby budete môcť nakúpiť originálne darčeky pod stromček. Na poschodí vás privítajú dizajnéri a handmade značky s pestrým výberom produktov. V ponuke budú módne doplnky pre dospelých aj deti z kvalitných materiálov, prírodná kozmetika, rôznorodé šperky na bežné aj špeciálne príležitosti, šik doplnky do domácnosti, originálne tašky, hračky plné fantázie, chutné drobnosti aj zero waste produkty.

Všetky darčeky, ktoré si tu nakúpite, vám zabalia v duchu zero waste. Zabudnite na tradičné baliace papiere a dajte šancu šetrnejšiemu spôsobu. Kreativite sa medze nekladú.

Aby ste mohli nerušene nakupovať a obdivovať dizajnovú tvorbu predajcov, svoje ratolesti môžete nechať detskom kútiku, kde ich čakajú pekné chvíle fantázie a zábavy. Atmosféru pohody a sviatkov podčiarkne hudobný program, o ktorý sa postarajú DJi. Nalaďte sa na vianočnú náladu ich selekciou skladieb v tradičnej aj v netradičnej podobe.

Na špeciálnej zimnej edícii Street Food Parku môžete obdarovať svoje chuťové poháriky svetovými pokrmami. Podujatie nájdete na prízemí Starej tržnice. Na svoje si prídu všetci, od vegánov cez vegetariánov až po milovníkov mäsa.

17. – 20. 12. / 12:00 – 22:00 hod. / Stará tržnica, Námestie SNP 25 / vstup voľný

Ak chcete dostávať pravidelný prísun čerstvých správ z Bratislavy a okolia, sledujte nás na Facebooku, Instagrame a Twitteri.

Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM