Rôzne

Vianočný bazár chalaňov je za dverami: Prineste veci, ktoré pomôžu iným

Známi slovenskí herci - Lukáš Latinák, Marián Miezga a Robo Jakab zbierajú veci od ľudí s dobrým srdcom. Prineste aj vy do V-klubu všetko, čoho ste ochotní sa vzdať a čo by sa iným ľuďom mohlo hodiť.

Ilustračný obrázok k článku Vianočný bazár chalaňov je za dverami: Prineste veci, ktoré pomôžu iným
8
Galéria
Zdroj: TASR

Máte doma veci, ktorých sa dokážete vzdať a myslíte si, že by ešte urobili radosť iným? Tak neváhajte, presnorte všetky zásuvky a skrine a doneste veci a vecičky v piatok 8. decembra medzi 10:00 a 21:00 hod. do V-klubu (Národné osvetové centrum) na Námestí SNP. Fantázii sa medze nekladú, môžu to byť športové potreby, oblečenie, obuv, ski poukážky, wellness poukazy, knihy, CD albumy či filmy na DVD.

Bude aj Vianočný žúr

Vianočný bazár chalaňov je charitatívny projekt, ktorý každoročne organizujú známi herci z Astorky – Lukáš Latinák, Marián Miezga a Róbert Jakab. Už tento piatok zbierajú dary od verejnosti vo V-klube, aby ich potom mohli v sobotu 9. decembra a v nedeľu 10. decembra 2017 predávať na Vianočnom bazári chalaňov.

„Príďte si po vianočné darčeky, zažite príjemnú vianočnú atmosféru, stretnite sa s niektorým z vašich obľúbených hercov, alebo príďte iba podporiť dobrú myšlienku,“ vyzývajú „chalani“ na webovej stránke bazára.

Ak ste doma nič vhodné na bazár nenašli, nezúfajte. Dobrej veci pomôžete aj kúpou lístkov na skvelú akciu Vianočný Žúr Chalaňov, ktorý odštartuje v pondelok 11. decembra o 18:30 hod. v Majestic Music Klube.

Okrem trojice už spomínaných „chalaňov“ uvidíte viacero kapiel, muzikantov, hercov a spevákov. Medzi nimi napríklad Vidiek, Trosky–Vec.&.Midi, Le Payaco, Puding Pani Elvisovej, Lavagance, Sounds Like This, Ľudové Mladistvá. Príde aj Tono Popovič Band, Jimmy Pé & Fallgrapp Dj set, Samuel Tomeček & Band, Lukáš Adamec, Martin Huba, Miroslav Noga, Hudba vesmírna & Dominika Morávková, Karpatskí Pastieri & Emil Frátrik, Lacko Cmorej, Dj Carlo a ďalší.

Vianočný bazár chalaňov 2016
8
Galéria
Zdroj: TASR
Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM