Rôzne

V Rovinke vyrastie nákupné centrum City Park so 151 parkovacími miestami

Nákupné centrum by malo vzniknúť za čerpacou stanicou Shell, na pozemku veľkosti 13 763 metrov štvorcových.

Ilustračný obrázok k článku V Rovinke vyrastie nákupné centrum City Park so 151 parkovacími miestami
Zdroj: City Park

Obyvatelia Rovinky sa môžu tešiť na rozšírenie nákupných možností v obci. V novembri 2018 by malo totiž v Rovinke otvoriť nákupné centrum City Park.

City Park Rovinka

Po zrealizovaní projektov City Parku v Leviciach (2011) a v Trnave (2016) sa rozhodla developerská spoločnosť TM Real pokračovať v budovaní sietí retailov a postaviť City Park aj v Rovinke.

Nákupné centrum by malo vzniknúť za čerpacou stanicou Shell, na pozemku veľkosti 13 763 metrov štvorcových, pričom samotný objekt zhltne 3 591 metrov štvorcových plochy. Súčasťou výstavby bude aj 151 parkovacích miest. Výstavba má byť hotová v novembri tohto roku, predpokladané náklady na výstavbu predstavujú 5,3 mil. eur.

Nájomcovia obchodného centra ešte nie sú známi, v priestoroch by sa mali nachádzať potraviny, kaviareň, lekáreň, drogéria, módne reťazce, predajňa s nábytkom, elektro, sortiment pre zvieratá, hračkárstvo, kvetinárstvo, banka a iné.

Investorom City Parkov sú spoločnosti patriace pod realitný fond Prvej penzijnej správcovskej spoločnosti Poštovej banky.

Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM