ts Rôzne

V Petržalke otvoria HAF.park! Nájdete tu všetko pre chlpáčov aj páničkov

Sadnúť si na kávu so psíkom a mať istotu, že sa nebude len tak nudiť pod stolom? Sen každého psičkára! Splní nám ho Mia Kurucová a jej HAF.park.

Ilustračný obrázok k článku V Petržalke otvoria HAF.park! Nájdete tu všetko pre chlpáčov aj páničkov
12
Galéria
Zdroj: MLS - kexíky pre psíky

MLSkafé sa sťahuje! Z malej útulnej kaviarničky v Starom Meste rovno do veľkej Petržalky. Svoje hafučínko si už tento piatok vypijete v nových, väčších priestoroch na Mánesovom námestí.

Veľké sťahovanie

Na novej adrese bude na vás a vašich chlpáčov čakať obľúbená ponuka hafučín aj domácich mlsiek, novinkou však bude terasa, hracia zóna pre psíkov a zelená tráva. Presne tak! Váš nezbedný chlpáč sa bude môcť s kamošmi vyblázniť na čerstvom vzduchu v HAF.parku.

V čom bude HAF.park iný ako MLSkafé, ktoré Mia Kurucová otvorila v decembri minulého roku? „Naše prvé MLSkafé bolo naozaj komunitnou záležitosťou. Neskôr sme však zistili, že psičkárov a našich klientov pribúda a treba rozmýšľať vo väčšom. Chceme ponúknuť páničkom komfort, a to nielen parkovania, ale aj šetrenia času. Vytvárame centrum, kde prídete so svojím labkáčom a je postarané o oboch. Chceme ukázať jedinečnú atmosféru, dokonalý servis a služby, ktoré budú unikátom na Slovensku. Vznikla tak nová značka – HAF.park – park pre psíka a pánička, zelené miesto pre každého slušného psičkára. K tomu patrí napríklad dogzóna – hrací priestor pre psíkov, guličkový bazén, hra s personálom a veľa iného,“ opisuje nový HAF.park majiteľka Mia.

Bratislavskí psíkovia a ich páničkovia tak budú mať k dispozícii ideálny priestor, kde sa chlpáči do sýtosti vybehajú a zahrajú s hračkami. Páničkovia dokonca môžu pri lahodnom hafučíne využiť služby poradenstva a podebatovať s výživovým špecialistom.

Ako zo škatuľky

Dlhosrstí parádnici, pozor! Pre vás pribudla nová služba – vyčesanie psíka. Labkáči tak budú z HAF.parku odchádzať nielen vybehaní a napapaní, ale aj krásni ako zo škatuľky.

„V priestoroch sa tiež môžete tešiť na nový obchod BAF – špeci veci pre psi, kde psičkár nájde všetko pre psíka a ešte trochu viac,“ priblížila tajomná Mia.

Samozrejmosťou bude väčšia kaviareň MLSkafé, než na akú ste boli zvyknutí na Michalskej, so širšou ponukou dobrôt pre ľudí a svetovými unikátmi pre psíkov. Prezradíme tiež, že súčasťou psieho centra pre psíkov bude aj veterinárna klinika a unikátny psí salón pod značkou MLS. Tie sú však podľa Mii otázkou októbra.

Už čoskoro!

Ak svojho psíka milujete čoby pravý psičkár, určite nezmeškajte veľké otvorenie HAF.parku s kaviarňou a obchodíkom BAF už tento piatok o 17:00 hod. na Mánesovom námestí 7. „Tešte sa na naozajskú žúrku a veľa labiek, dobrého jedla, welcome drinku a klasicky – darčekov pre psíkov,“ pozýva na otvorenie majiteľka Mia Kurucová.

Nezabudnite, čerstvé domáce mlsky, ktorých zloženie je konzultované s veterinárom, nájdete aj v pekárničke na Škultétyho 12.

Pozrite si malú ochutnávku z miesta, kam budete chodiť so svojím psíkom najradšej:

Zdroj: Facebook
V Petržalke otvorí HAF.park!
4
Galéria
Zdroj: MLS - kexíky pre psíky
Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM