Krimi

V Pentagone dnes v noci horelo. Zrejme išlo o úmysel

Dnes v noci museli hasiči likvidovať požiar v bratislavskom Pentagone. Našťastie sa nikto nezranil a nebola potrebná ani evakuácia.

Ilustračný obrázok k článku V Pentagone dnes v noci horelo. Zrejme išlo o úmysel
Zdroj: Facebook

Bratislavskí hasiči zasahovali v noci nadnes pri požiari stúpačky na 7. poschodí bytového domu na Stavbárskej ulici. Požiar v tzv. Pentagone v mestskej časti Vrakuňa likvidovalo 24 hasičov, na mieste bolo podľa Operačného strediska Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) v Bratislave šesť vozidiel a mechanizmov hasičskej techniky.

Bez zranení

Starosta mestskej časti Bratislava-Vrakuňa Martin Kuruc spresnil, že požiar zasiahol napokon dve stúpačky a podľa predbežných informácií išlo o úmysel. „Nemám vedomosť o tom, že by pri požiari niekto utrpel zranenie, nebolo potrebná ani evakuácia,“ povedal.

Došlo však k materiálnym škodám. „Požiar poškodil rúru na prívod vody, čoho dôsledkom došlo k zatopeniu obchodných priestorov na prízemí,“ informoval Kuruc. „Vodu sa však podarilo v krátkom čase zastaviť, čo zmenšilo materiálne škody. Ich výška ešte len bude vyčíslená,“ dodal.

Ilustračný obrázok

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM