Aktualizované Krimi

V obchodnom centre Aupark zasahujú hasiči, horí tam nadchod

V bratislavskom Auparku vypukol veľký požiar. Na mieste zasahuje viacero hasičských aút. Ľudí z nákupného centra evakuovali.

Ilustračný obrázok k článku V obchodnom centre Aupark zasahujú hasiči, horí tam nadchod
5
Galéria
Zdroj: TASR

Bratislavské obchodné centrum Aupark v týchto chvíľach evakuujú. V jeho blízkosti vznikol požiar, potvrdili z operačného strediska Hasičského a záchranného zboru v Bratislave.

Aupark v plameňoch

Horí nadchod z Auparku na Most SNP. Podľa hasičov ide o väčší požiar. „Na mieste zasahujeme, podrobnejšie informácie poskytneme neskôr,“ uviedli z operačného strediska. Nevedeli ešte potvrdiť, či sa požiar rozšíril aj do budovy.

„Nemáme informácie o tom, že by sa niekto pri požiari zranil,“ povedal Boris Chmel, hovorca Operačného strediska Záchrannej zdravotnej služby SR. V prípade potreby je však ľuďom na mieste k dispozícii záchranka.

Ohorok

Splodiny požiaru zamorili časť vnútorných priestorov. „Analyzujeme tam ovzdušie, hodnoty oxidu uhoľnatého či iných produktov horenia sme zatiaľ nezaznamenali,“ povedal Marián Bugár, veliteľ Hasičského a záchranného útvaru hlavného mesta SR Bratislavy.

Bugár nechcel o príčine požiaru oficiálne hovoriť, momentálne je to vecou šetrenia. Mohol ho však napríklad spôsobiť ohorok z cigarety. Na mieste zasahovalo v čase najintenzívnejšieho požiaru asi 40 hasičov, prišli aj záchranári a polícia. K zraneniam osôb nedošlo.

V Auparku horí (5. 9. 2017)
5
Galéria
Zdroj: TASR
Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM