Aktualizované Krimi

FOTO: V Auparku horí, ľudí evakuovali

Valiaci sa dym vydesil ľudí v obchodnom dome. Bratislavský Aupark okamžite evakuovali, v nákupnom centre horí technická miestnosť.

Ilustračný obrázok k článku FOTO: V Auparku horí, ľudí evakuovali
Zdroj: Facebook

V nákupnom centre v Petržalke zasahuje deväť kusov hasičskej techniky a viac ako 20 hasičov. Informovalo o tom Operačné stredisko Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Bratislave.

Hasiči pracujú na lokalizácii a následnej likvidácii požiaru.

V Auparku začala horieť technická miestnosť, príčinu vzniku požiaru zatiaľ nie sú známe, rovnako nie sú hlásení žiadny zranení.

Rýchla evakuácia

Očitý svedok uviedol, že z jednej z predajní v nákupnom centre sa valí dym. Centrum podľa neho začalo s evakuáciou návštevníkov.

Službukonajúci dôstojník operačného strediska HaZZ uviedol, že hasiči dokončili evakuáciu objektu. V nákupnom centre sa nachádza už len bezpečnostná služba, ktorá zabezpečuje jeho stráženie.

Požiar vyšetruje polícia

V súvislosti s požiarom v priestoroch obchodného centra na Einsteinovej ulici v Bratislave začal vyšetrovateľ Okresného riaditeľstva PZ v Bratislave V trestné stíhanie vo veci trestného činu všeobecného ohrozenia. „Momentálne sa vykonávajú všetky potrebné vyšetrovacie úkony so zameraním na zistenie príčin vzniku požiaru,“ uviedla hovorkyňa KR PZ v Bratislave Tatiana Kurucová.

Správu budeme aktualizovať

Čítajte aj: Polícia zasahovala pri budove Ministerstva vnú­tra

Aupark horí
8
Galéria
Zdroj: Facebook
Zdroj: TASR/Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM