han Futbal Šport

V nedeľu bude v uliciach mesta RUŠNO: Môže za to futbalový zápas. Buďte OPATRNÍ!

Polícia avizuje bezpečnostné opatrenia v súvislosti s nedeľným (9. 4.) futbalovým zápasom medzi ŠK Slovan Bratislava a FC DAC Dunajská Streda na Národnom futbalovom štadióne v Bratislave.

Ilustračný obrázok k článku V nedeľu bude v uliciach mesta RUŠNO: Môže za to futbalový zápas. Buďte OPATRNÍ!
Zdroj: Facebook.com/Polícia SR - Bratislavský kraj

Doprava môže byť krátkodobo obmedzená, a to najmä v blízkosti Bajkalskej a Príkopovej ulice. Informovala o tom na sociálnej sieti.

„Dopravní policajti budú situáciu v cestnej premávke počas priebehu bezpečnostného opatrenia monitorovať a podľa jej aktuálneho vývoja budú pripravení reagovať operatívne,“ uviedla polícia.

O prípadných ďalších dopravných alebo iných obmedzeniach bude verejnosť včas informovať.

Rešpektujte pokyny

Polícia tiež žiada občanov, aby rešpektovali jej pokyny a výzvy a boli ohľaduplní voči ostatným. „Na narušenia verejného poriadku a obmedzenia v cestnej premávke spôsobené zo strany fanúšikov oboch klubov budú policajti adekvátne reagovať a využijú všetky zákonné možnosti na zjednanie nápravy,“ upozornili policajti.

Mestská polícia Bratislava odporúča vyhnúť sa parkovaniu v blízkosti štadióna a využiť radšej parkovacie plochy v širšom okolí. Ako upozornila, priamo k štadiónu je možné sa dostať pohodlne aj linkami mestskej hromadnej dopravy.


FOTO: ilustračné

Ďalšie aktuálne a zaujímavé správy z domova a zo sveta nájdete aj na našej stránke Dnes24 a Facebooku.

Čo sa ešte deje v Bratislave, sa dočítate TU:

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM