han Krimi

Chytili HAJLUJÚCEHO muža, ktorý v Bratislave napadol turistu: OTRAS, čo Lučenčan ešte vyviedol!

Policajti zadržali 30-ročného Frantička V. z okresu Lučenec, ktorý pred niekoľkými dňami spôsobil svojim správaním v hlavnom meste poriadny rozruch.

Ilustračný obrázok k článku Chytili HAJLUJÚCEHO muža, ktorý v Bratislave napadol turistu: OTRAS, čo Lučenčan ešte vyviedol!
Zdroj: Reedit.com/r/Slovakia

Informuje o tom polícia na Facebooku. „Obvineniu z trestného činu výtržníctva čelí v súvislosti s nedávnym nočným incidentom v centre Bratislavy 30-ročný František V. z okresu Lučenec,“ uvádza polícia.

Napadol ďalšieho muža

„Podľa doterajších informácií mal obvinený koncom minulého mesiaca fyzicky napadnúť pred priechodom pre chodcov na Kamennom námestí poškodeného, a to úderom päsťou do zadnej časti hlavy. Bezprostredne po napadnutí mal nastúpiť do električky MHD v smere do mestskej časti Dúbravka. V nej takisto fyzicky napadol ďalšieho muža, a to úderom päsťou do oblasti tváre,“ pokračuje polícia.

Je to recidivista?

Policajti ho na základe opisu v priebehu minulého týždňa zadržali v mestskej časti Petržalka a eskortovali na príslušné policajné oddelenie. „Preverovaním bolo zistené, že obvinený sa obdobného konania – priestupku proti občianskemu spolunažívaniu dopustil už v priebehu mesiaca Júl, kedy riešený bol za toto konanie hliadkou Mestskej polície,“ dodali muži zákona.

Zo strany povereného príslušníka bol v tejto veci spracovaný aj podnet k väzobnému stíhaniu. Obvinený je v súčasnosti stíhaný väzobne.

„V prípade preukázania viny pred súdom hrozí za takéto konanie v súlade so zákonom trest odňatia slobody na šesť mesiacov až tri roky,“ uzavreli.

Čo sa deje na Slovensku?

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM