Rôzne

V Karlovej Vsi má vyrásť ďalší projekt s desiatkami bytov

V hlavnom meste by mali pribudnúť ďalšie možnosti na bývanie. V lokalite Staré Grunty sa pripravuje projekt s 82 bytmi.

Ilustračný obrázok k článku V Karlovej Vsi má vyrásť ďalší projekt s desiatkami bytov
3
Galéria
Zdroj: EIA / Otyk Invest

Developerský boom v Karlovej Vsi neutícha. Len nedávno sme vás informovali o projekte Karlove, ktorý by mal vyrásť na Dlhých Dieloch, a už sa pripravuje aj ďalší. Tentokrát v lokalite Staré Grunty.

Tri budovy

Na v súčasnosti neudržiavanom pozemku v blízkosti cintorína Slávičie údolie má vzniknúť polyfunkčný komplex zložený z troch objektov, ktoré dohromady ponúknu 82 bytových jednotiek a osem nebytových priestorov. Ako uvádza portál reality.etren­d.sk, budovy majú mať dve podzemné a päť až sedem nadzemných podlaží.

Projekt Staré Grunty má priniesť bohatú ponuku bytov, od jednoizbových až po štvorizbové. Nebytové priestory sa majú nachádzať na prvom podzemnom a prvom nadzemnom podlaží. V pláne je aj podzemná garáž, kde by malo vzniknúť 135 parkovacích mi­est.

Zámer spoločnosti Otyk Invest momentálne posudzujú úrady z hľadiska vplyvu na životné prostredie. Investor by chcel začať so stavebnými prácami v priebehu budúceho roka. Výstavba by mala trvať približne dva roky a náklady na jej realizáciu vyčíslili na 10 miliónov eur.

Projekt Staré Grunty
3
Galéria
Zdroj: EIA / Otyk Invest
Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM