Krimi

V centre Bratislavy sa pobili dve ženy. Jedna z nich bola tehotná, druhá opitá

K bitke privolali políciu krátko popoludní. Konflikt vznikol v predajni s cukrovinkami.

Ilustračný obrázok k článku V centre Bratislavy sa pobili dve ženy. Jedna z nich bola tehotná, druhá opitá
Zdroj: Facebook.com/Polícia SR - Bratislavský kraj

Na Župnom námestí v Bratislave sa v nedeľu (15. 8.) pobili dve ženy. Jednu z nich polícia na mieste zadržala. Druhú, vo vysokom štádiu tehotenstva, previezli do nemocnice na vyšetrenie. TASR o tom informoval hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave Michal Szeiff.

Napadla tehotnú ženu

„Policajti na mieste obmedzili v súlade so zákonom 45-ročnú ženu značne pod vplyvom alkoholu a za účelom ďalších úkonov eskortovali na policajné oddelenie. Napadnutá 34-ročná žena, ktorá bola vo vysokom štádiu tehotenstva, bola z dôvodu vyšetrenia prevezená k ošetreniu do jednej z bratislavských nemocníc,“ priblížil hovorca.

K bitke privolali políciu krátko popoludní. Konflikt vznikol podľa Szeiffa v predajni s cukrovinkami, kde napadla jedna zo žien druhú. Na námestí sa nachádzal aj muž, ktorý sa snažil situáciu upokojiť. „Policajti po príchode bezodkladne obnovili verejný poriadok a zabránili ďalšiemu vyhroteniu situácie,“ dodáva polícia.

Témy, ktoré hýbu Bratislavou

POKOJNÉ NEDEĽNÉ POPOLUDNIE V CENTRE BRATISLAVY☀️🌇 PRERUŠIL KONFLIKT DVOCH DÁM👊👩 🔲Policajti prvého bratislavského okresu...

Posted by Polícia SR - Bratislavský kraj on Monday, August 16, 2021
Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM