Jakub Forgács Krimi

V Bratislave zhorelo auto do tla: Do akcie vyrazila aj Kiki, čo vyňuchala? VIDEO

Na zistenie príčin požiaru bol na miesto privolaný aj policajný psovod so svojím služobným psom, ktorý je špeciálne vycvičený na vyhľadávanie akcelerátorov horenia

Ilustračný obrázok k článku V Bratislave zhorelo auto do tla: Do akcie vyrazila aj Kiki, čo vyňuchala? VIDEO
Zdroj: Polícia SR - Bratislavský kraj

V sobotu v nočných hodinách v čase krátko po 1.30 hod. prijali policajti oznámenie o požiari osobného motorového vozidla na Bodvianskej ulici v druhom bratislavskom okrese. Krajskí policajti o tom informovali na svojej facebookovej stránke.

Zhorelo do tla

„Na miesto sa okamžite dostavili všetky záchranné zložky a za krátky čas sa podarilo požiar uhasiť,“ uviedli policajti.

„Osobné motorové vozidlo zn. Škoda SuperB (EVČ BL), v ktorom sa mala nachádzať aj detská autosedačka spolu s ďalšími osobnými vecami poškodenej, zhorelo do tla,“ pokračovali muži zákona.

Zasahovala aj Kiki

Na zistenie príčin požiaru bol na miesto privolaný aj policajný psovod so svojím služobným psom, ktorý je špeciálne vycvičený na vyhľadávanie akcelerátorov horenia. „Kiki na mieste požiaru označila tri chemické stopy. Až expertízne skúmanie ukáže o akú látku išlo. Z uvedeného dôvodu nie je možné vylúčiť úmyselne založenie požiaru,“ spomenuli policajti.

„Našťastie sa pri tomto požiari nikto nezranil. Na vozidle vznikla škoda odhadnutá na 16-tisíc eur,“ dodali muži zákona so slovami, že poverený príslušník Policajného zboru v tejto súvislosti začali trestné stíhanie vo veci trestného činu poškodzovania cudzej veci.

Za takéto konanie hrozí podľa slov polície trest odňatia slobody na šesť mesiacov až tri roky. V súčasnosti je prípad v štádiu ďalšieho objasňovania policajtov druhého bratislavského okresu.

Video Kiki v akcii si môžete pozrieť TU.

Prečítajte si tiež

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM