Krimi

Surovo dobil ženu! Mladému násilníkovi hrozí 5 rokov

Násilnícky mladík zaútočil aj na policajta.

Ilustračný obrázok k článku Surovo dobil ženu! Mladému násilníkovi hrozí 5 rokov
Zdroj: pixabay.com / CC0 1.0

Bratislavský policajti informovali o prípade odporného násilia na mladej žene. Nebyť svedkyne, ktorá pohotovo privolala políciu, ktovie ako by to celé dopadlo.

Surová bitka

Incident sa stal v mestskej časti Nové Mesto.

„Podľa doposiaľ zistených informácii mal obvinený muž na ulici Námestie Biely kríž po predchádzajúcej verbálnej výmene názorov, zaútočiť na 19-ročnú poškodenú, a to tak že najprv ju mal zhodiť na trávu a následne ju mal viackrát udierať do oblasti hlavy a trupy. Tento prípad spozorovala svedkyňa, ktorá okamžite zalarmovala políciu,“ píše polícia na svojom facebooku.

Útok na políciu

Po príchode na miesto policajti muža vyzvali, aby sa okamžite prestal agresívne správať, no nereagoval.

„Ba dokonca, svoj útok mal nasmerovať aj na jedného z príslušníkov PZ, ktorému mal najprv strhnúť z uniformy menovku, potom mal začal do neho strkať a sácať, pri tom všetkom mu mal aj vulgárne nadávať a vyhrážať sa mu smrťou. Na miesto sa v tej chvíli už dostavili ďalšie hliadky PZ, ktoré obvineného, ktorý sa pokúsil dať na útek, okamžite zadržali a nasadili mu putá. Aj počas vykonávania tohto služobného zákroku sa mal opätovne pokúsiť o fyzický útok na policajta. Ani po zadržaný obvineného slovné vulgárne útoky z jeho strany neutíchali,“ dodáva polícia.

Vyšetrovateľ už obvinil tohto 25-ročného mladíka z Bratislavy pre trestný čin útoku na verejného činiteľa v súbehu s trestným činom výtržníctva. V prípade preukázania viny pred súdom mu môže byť uložený trest odňatia slobody na jeden až päť rokov.

👊👊MUŽ SUROVO BIL NA ULICI ŽENU, POTOM ZAÚTOČIL AJ NA POLICAJTA 👮Vyšetrovateľ PZ vzniesol obvinenie 25 – ročnému mužovi...

Posted by Polícia SR - Bratislavský kraj on Friday, April 9, 2021

Krimi správy z Bratislavy

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM