Krimi

Úradoval alkohol: Opitá žena bodala partnera ako zmyslov zbavená

Páchateľke hrozí trest odňatia slobody až do troch rokov.

Ilustračný obrázok k článku Úradoval alkohol: Opitá žena bodala partnera ako zmyslov zbavená
Zdroj: TASR/Henrich Mišovič

Alkohol, hádka a… nasledovalo nešťastie. Žena pod vplyvom alkoholu zaútočila na svojho partnera.

Bodala

„Žena mala 43-ročného poškodeného viackrát bodnúť do stehna pravej nohy, pritom ako ležal v posteli. Pri samotnom napadnutí sa mu mala aj slovne vyhrážať usmrtením. Tento útok si vyžiadal lekárske ošetrenie poškodeného a jeho následný prevoz do jednej z bratislavských nemocníc,“ píše Polícia Slovenskej republiky na svojom facebooku..

Polícia v tejto súvislosti začala trestné stíhanie pre trestný čin nebezpečného vyhrážania a pre trestný čin ublíženia na zdraví. Dychová skúška u ženy skončila s pozitívnym výsledkom. Zistených u nej bolo 0,91 miligramu etanolu na liter vydýchnutého vzduchu (mg/l), čo v prepočte predstavuje 1,90 promile.

„Žena na mieste dobrovoľne vydala hliadke PZ zatvárací nožík s dĺžkou čepele cca 10 cm. Policajti ženu obmedzili na osobnej slobode a predviedli na najbližšie policajné oddelenie k vykonaniu ďalších procesných úkonov,“ dodali policajti.

Trest

Poverený príslušník Policajného zboru v tejto súvislosti začal trestné stíhanie pre trestný čin nebezpečného vyhrážania a pre trestný čin ublíženia na zdraví. „V prípade preukázania viny jej hrozí za takéto konanie trest odňatia slobody v rozmedzí od 6 mesiacov až do troch rokov,“ priblížila polícia.

PO HÁDKE SO ŽENOU, SKONČIL S NOŽOM V NOHE...🔪🦵 🚨Včera (28.02. 2021) o 16:00 h sme na linke 158 prijali oznámenie v...

Posted by Polícia SR - Bratislavský kraj on Monday, March 1, 2021

Krimi správy z Bratislavy

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM