Rôzne Správy

Leňošenie v piesku, dobrá hudba, jedlo aj drink: Aj tento rok si užijeme mestskú pláž na nábreží

Tyršák ponúkne v tomto roku niekoľko noviniek, ktoré potešia deti, ale aj dospelých návštevníkov pláže.

Ilustračný obrázok k článku Leňošenie v piesku, dobrá hudba, jedlo aj drink: Aj tento rok si užijeme mestskú pláž na nábreží
15
Galéria
Foto: Katarína Winklerová / Zdroj: Dnes24.sk

Obyvatelia a návštevníci hlavného mesta SR Bratislavy sa opäť môžu tešiť na mestskú pláž na Tyršovom nábreží. Brány pre tých, ktorí hľadajú aktívny oddych, kultúru či leňošenie na pláži, otvára v piatok (14. 5.). Pláž bude bezplatne prístupná do 26. septembra.

Novinky na Tyršáku

Tyršák ponúkne v tomto roku niekoľko noviniek. „Radí sa k nim zväčšenie detskej pieskovej zóny, do ktorej pribudne nové detské ihrisko. Zväčší sa i plocha zelene, pričom areál obkolesí živý zelený plot,“ informovala za organizátorov Zuzana Ježeková. Okrem športových možností bude pláž opäť i miestom kultúrneho vyžitia, okrem iného sa na nej uskutoční séria koncertov pod názvom Grape pod Mostom.

Chod pláže, ako aj všetky kultúrne podujatia sa budú riadiť platnými protipandemickými nariadeniami. Prevádzka bude využívať zelenú energiu z obnoviteľných zdrojov, bioodpad, ktorý sa na pláži vyprodukuje, sa skompostuje.

Viac o kultúre v Bratislave

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM