Krimi

Tunel Sitina pre nehodu uzavreli. Dopravu skomplikoval dážď

Tunelu Sitina sa radšej vyhnite, je pre dopravnú nehodu v smere do Petržalky neprejazdný.

Ilustračný obrázok k článku Tunel Sitina pre nehodu uzavreli. Dopravu skomplikoval dážď
Zdroj: Dnes24.sk

Doprava je odklonená cez Patrónku.

Dopravní policajti zároveň vyzývajú všetkých vodičov na zvýšenú opatrnosť, aby znížili rýchlosť a jazdu prispôsobili aktuálnym poveternostným podmienkam. Na cestách aktuálne prudko prší.

Vodiči by si mali dávať pozor aj na tzv. aquaplaning. „Nejde o bežný šmyk na mokrej vozovke, ale o úplnú stratu priľnavosti pneumatiky spôsobenú nedostatočným odvodom vody z jej povrchu,“ vysvetľujú policajti s výzvou, aby vodiči jazdili opatrne a plne sa venovali vedeniu vozidla.

❗AKTUÁLNA SITUÁCIA ❗ NEPREJAZDNÁ SITINA+AUTENTICKÉ VIDEO DIAĽNICA D1 NA CESTÁCH PRUDKO PRŠÍ, JAZDITE PRETO OPATRNE! Dopravní policajti vyzývajú všetkých vodičov k zvýšenej opatrnosti. Znížte rýchlosť a jazdu prispôsobte aktuálnym poveternostným podmienkam. Plne sa venujte vedeniu vozidla. Pre dopravnú nehodu je aktuálne neprejazdný tunel SItina v smere do Petržalky. Odklon dopravy je cez Patrónku. Vodiči, nezabúdajte ani na tzv. aquaplaning. Nejde o bežný šmyk na mokrej vozovke, ale o úplnú stratu priľnavosti pneumatiky spôsobenú nedostatočným odvodom vody z jej povrchu. Jazdite opatrne!

Posted by Polícia SR - Bratislavský kraj on Monday, August 17, 2020
Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM