Aktualizované KAW Rôzne

Ďalšia vážna nehoda trolejbusu: Na mieste sú zranení!

Dopravný podnik Bratislava informuje o meškaní liniek MHD v tomto úseku v smere na Trnavské mýto, a to až do 25 minút.

Ilustračný obrázok k článku Ďalšia vážna nehoda trolejbusu: Na mieste sú zranení!
Zdroj: TASR

Trolejbus mal nehodu na Šancovej ulici pred Račianskym mýtom smerom od hlavnej stanice.

Zranení v trolejbuse

Dopravný podnik Bratislava (DPB) na sociálnej sieti informuje o meškaní liniek MHD v tomto úseku v smere na Trnavské mýto, a to až do 25 minút. Dopravu riadia policajti, podľa Zelenej vlny je pre nehodu blokovaný jeden pruh.

„Na mieste sa vytvorila dopravná zápcha, ktorá spôsobila meškanie vozidiel MHD na autobusových a trolejbusových linkách 21, 61, 63, 64, 74, 201, 204, 209 a 210 až do 25 minút,“ informuje bratislavský dopravný podnik.

Dopravná zápcha sa vytvorila po zranení viacerých cestujúcich v trolejbuse. K ich zraneniu došlo pri prudkom zabrzdení.

„Pri náhlom brzdení, ktoré si vynútila dopravná situácia sa zranili v trolejbuse 4 cestujúci. Na miesto bola privolaná rýchla zdravotná pomoc a dispečing Dopravného podniku Bratislava zabezpečil na miesto príchod dispečerských hliadok a polície,“ doplnila pre Bratislava24.sk hovorkyňa DPB Adriana Volfová.

Nehoda je v štádiu riešenia políciou.

Nehoda aj na diaľnici

Nehoda sa podľa Zelenej vlny stala aj na diaľnici D2 na vjazde do Bratislavy od Malaciek. Autá po nehode blokujú ľavý pruh. Vodiči sa v kolónach zdržia asi desať minút.

Kolóny sú podľa Zelenej vlny aj na bratislavskej diaľnici D1 od Zlatých pieskov v smere na Prístavný most, kde sa vodiči zdržia asi 40 minút. Na výjazde z bratislavskej D1 od Senca na Ivanskú cestu smerom do centra sa zrazili dve autá, vodiči majú rátať zdržaním. V Bratislave na Račianskej smerom do centra si v kolónach počkajú 15 minút.

Ilustračné foto

Zdroj: Bratislava.dnes24.sk/TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM