Rôzne

Peniaze pomôžu dobrej veci. Vydražili zápasové tričko Attilu Végha

Aukcia na Ludialudom.sk sa začala s vyvolávacou cenou 65 eur. Postupne sa zvyšovala až na 450 eur.

Ilustračný obrázok k článku Peniaze pomôžu dobrej veci. Vydražili zápasové tričko Attilu Végha
Zdroj: TASR

Aukciu zaregistrovalo OZ Krehkí bojovníci s vyvolávacou cenou 65 eur na webe aukcie.ludialu­dom.sk. Prihadzovanie k tejto sume trvalo potom od 26. novembra do 10. decembra 2019. Získať podpísané tričko víťaza zápasu storočia Attilu Végha sa pokúšalo získať 15 záujemcov.

Krehkí bojovníci

Novým majiteľom trička sa napokon stal Jiří Š. s víťazným podaním 450 eur. Touto sumou zároveň podporil projekt PomôžemTi.sk a ďalšie aktivity OZ Krehkí bojovníci. Hlavným cieľom je poskytnúť podporu a pomoc ťažko, či dlhodobo chorým osobám a ich rodinám v rôznych životných situáciách.

„Na rozdiel od bojovníkov MMA pacienti s onkologickým ochorením, či inou vážnou diagnózou a ich najbližší, nastupujú na svoj zápas úplne nepripravení a najmä, tento zápas neskončí po troch alebo piatich 5-minútových kolách. Často sa jedná o zápas trvajúci niekoľko mesiacov, rokov, prípadne do konca života,“ uvádza OZ Krehkí bojovníci vo svojej aukcii.

E-aukcie na ĽudiaĽuďom.sk sú spôsobom, ako získať zaujímavé predmety či zážitky, ale najmä cestou, ako pomôcť výzvam na tomto darcovskom portáli. Výťažok z e-aukcie je smerovaný na konkrétnu výzvu na ĽudiaĽuďom.sk, ktorú určí dražobník, teda organizátor e-aukcie.

Chcete dostávať pravidelný prísun čerstvých správ z Bratislavy a okolia? Sledujte nás na Facebooku, Instagrame a Twitteri.

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM