Aktualizované KAW Krimi

TRAGICKÁ dopravná nehoda: Pri zrážke viacerých áut naďaleko Bratislavy zomrel človek +FOTO

Zasahujúci hasiči vyslobodili zakliesnené osoby z havarovaných vozidiel pomocou hydraulického vyslobodzovacieho zariadenie a vykonali protipožiarne opatrenia.

Ilustračný obrázok k článku TRAGICKÁ dopravná nehoda: Pri zrážke viacerých áut naďaleko Bratislavy zomrel človek +FOTO
5
Galéria

Tragédia na ceste

Hasiči z Malaciek momentálne zasahujú pri vážnej dopravnej nehode, ktorá sa stala na št. ceste č. II/503 v katastri obce Kostolište v smere na Jakubov, okres Malacky. Bratislava24 o tom informovala Katarína Križanová z oddelenia komunikácie Prezídia Hasičského a záchranného zboru.

Pri nehode došlo k zrážke troch osobných motorových vozidiel, pričom jedno z nich skončilo po náraze prevrátené na streche mimo vozovky.

Zasahujúci hasiči vyslobodili zakliesnené osoby z havarovaných vozidiel pomocou hydraulického vyslobodzovacieho zariadenie a vykonali protipožiarne opatrenia. Následkom nehody utrpeli tri osoby zranenia rôzneho rozsahu.

U štvrtej zranenej osoby musela byť zahájená kardiopulmonálna resuscitácia. Žiaľ, aj napriek veľkej snahe zasahujúcich zložiek osoba svojim zraneniam na mieste podľahla,“ informovala Križanová.

Cestou neprejdete

Cesta je aktuálne neprejazdná. Polícia vyzýva vodičov, aby na prejazd použili alternatívnu trasu a riadili sa pokynmi policajtov.

Tragická havária pri Malackách
5
Galéria

Témy, ktoré hýbu Bratislavou

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM