Krimi

Tragédia v Pezinku: V mestskom parku našli telo dobodaného muža

Telo sa nachádzalo v priestoroch bývalej šatne na hádzanárskom ihrisku. Polícii sa podarilo zistiť, že ide o 36-ročného muža z Pezinka.

Ilustračný obrázok k článku Tragédia v Pezinku: V mestskom parku našli telo dobodaného muža
Zdroj: Facebook

Polícia vyšetruje smrť 36-ročného muža, ktorého našli v utorok v skorých ranných hodinách dobodaného na Mladoboleslavskej ulici v Pezinku. Informuje o tom na sociálnej sieti.

Dobodali ho

Oznámenie polícia prijala okolo 3:30 hod., telo sa nachádzalo v priestoroch bývalej šatne na hádzanárskom ihrisku. Policajtom sa ho podarilo identifikovať, ide o 36-ročného bližšie nemenovaného muža z Pezinka. Na jeho tele sa nachádzali viaceré bodné rany. Pre zistenie presnej príčiny smrti bolo nariadené vykonanie pitvy.

V súčasnosti polícia vykonáva všetky potrebné úkony. Vyšetrovateľ Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave začal trestné stíhanie vo veci obzvlášť závažného zločinu vraždy.

Ďalšie okolnosti sú podľa polície predmetom intenzívneho vyšetrovania. Vzhľadom na štádium trestného konania bližšie informácie k prípadu v súčasnosti neposkytne a verejnosť bude o prípade informovať ako náhle to umožní procesná situácia.

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM