Rôzne

TOP 5 tém týždňa: Primátor sľubuje rozvoj električkovej dopravy, Park Inn hrozí zatvorenie

Uplynulý týždeň priniesol Bratislavčanom pestré informácie. Nenechajte si ujsť prehľad tých najzaujímavejších.

Ilustračný obrázok k článku TOP 5 tém týždňa: Primátor sľubuje rozvoj električkovej dopravy, Park Inn hrozí zatvorenie
3
Galéria
Zdroj: TASR

Primátor Bratislavy predstavil plán budovania nových električkových tra­tí

Primátor Bratislavy Ivo Nesrovnal dnes predstavil súkromným investorom plán budovania nových električkových radiál. Témou stretnutia bola aj otázka financovania týchto nákladných infraštruktúrnych projektov, do čoho by hlavné mesto chcelo zapojiť aj investorov.

Viac sa dočítate TU:

V Bratislave zavraždili 58-ročnú ženu

Pri priemyselnom areáli na Pastierskej ulici v Rači zavraždili 58-ročnú ženu. Podozrivého 49-ročného muža policajti už zadržali. Na základe zabezpečenej dôkaznej situácie vyšetrovateľ Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave vzniesol obvinenie v prípade závažného zločinu vraždy 58-ročnej ženy.

Viac sa dočítate TU:

Vo Vrakuni sa zrazil linkový autobus s osobným autom

Operačné stredisko Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) v Bratislave zaznamenalo dopravnú nehodu linkového autobusu a osobného auta vo štvrtok krátko po 8:00 hod. Informovalo o tom operačné stredisko HaZZ. Pri nehode na križovatke ulíc Kazanská a Hradská v Bratislave sa zranila jedna osoba.

Viac sa dočítate TU:

Pod oknami nemocnice na Antolskej našli mŕtveho muža

Telo bez známok života bolo nájdené v stredu v skorých ranných hodinách pod oknami nemocnice na Antolskej ulici v Bratislave. Privolaná hliadka zistila, že ide o 56-ročného muža.

Viac sa dočítate TU:

Hotelu Park Inn hrozí zatvorenie

Zrekonštruovaný hotel Park Inn by Radisson Danube Bratislava v centre mesta sa kritizovanej fasády nezbaví v požadovanom termíne. Tým mal byť koniec októbra, dodržaný však nebude. Stavebník totiž požiadal o jeho predĺženie. Pritom októbrový termín bol podmienkou v rámci predčasného povolenia na užívanie hotela do doby jeho kolaudácie. Ak sa tak nestane, hotel by mali zatvoriť.

Viac sa dočítate TU:

Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM