Rôzne

TOP 5 tém týždňa: Predvianočnú dobrú náladu Bratislavčanom nepokazili ani kolóny a meškanie MHD

Uplynulý týždeň sa niesol v príjemnej predvianočnej atmosfére. Obyvateľov mesta však vďaka sneženiu potrápili viaceré dopravné obmedzenia.

Ilustračný obrázok k článku TOP 5 tém týždňa: Predvianočnú dobrú náladu Bratislavčanom nepokazili ani kolóny a meškanie MHD
7
Galéria
Zdroj: TASR

HLASUJTE: Ktorý vianočný stromček v Bratislave je podľa vás najkrajší?

V Bratislave máme rok čo rok niekoľko nádherne vydobených vianočných stromčekov, a to nielen na námestiach, ale aj v obchodných centrách. Už niekoľko dní sú pripomienkou toho, že Vianoce sa nezadržateľne blížia. Ktorý sa vám páči najviac?

Hlasovať môžete tu:

V Bratislave a okolí hlásili vodiči nehody, kolóny a zdržanie do 50 minút

Vodiči jazdiaci v Bratislave a jej blízkom okolí hlásili v utorok 11. decembra viaceré nehody a tvorbu kolón so zdržaním zhruba do 50 minút.

V Lamači bola obmedzená premávka MHD, problémy spôsobilo sneženie

Sneženie v hlavnom meste skomplikovalo mestskú hromadnú dopravu. Problém hlásil Dopravný podnik Bratislava (DPB) z Lamača, kde bola obmedzená doprava liniek 23, 123, 30 a 63.

FOTO: Avion otvoril novú modernú gastro pasáž s pódiom a vonkajšou terasou

V Avione vznikla v priestoroch po niekdajšom hypermarkete nová moderná gastro pasáž. Otvorená mala byť síce už v lete, no čakanie rozhodne stálo za to. Nový foodcourt zaberá päťtisíc štvorcových metrov. Jeho súčasťou sú relaxačné zóny, menšie časti určené na stretávanie sa aj malé pódium.

Ako nová gastro pasáž vyzerá, si môžete pozrieť tu:

Dopravný podnik vyhlasuje súťaž o 30-dňový predplatný cestovný lístok na MHD

Využívate MHD a radi by ste pred Vianocami ušetrili na cestovnom lístku? Zapojte sa do súťaže Dopravného podniku Bratislava, a. s. (DPB) a vyhrajte 30-dňový predplatný cestovný lístok na MHD.

Ako na to, sa dozviete tu:

TOP 5 tém týždňa
7
Galéria
Zdroj: Avion Shopping Park
Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM