Rôzne

Dopravný podnik vyhlasuje súťaž o 30-dňový predplatný cestovný lístok na MHD

Zapojte sa do súťaže s Vianočnou električkou a možno práve vy ušetríte na cestovnom lístku a zostane vám viac peňazí na vianočné darčeky.

Ilustračný obrázok k článku Dopravný podnik vyhlasuje súťaž o 30-dňový predplatný cestovný lístok na MHD
13
Galéria
Zdroj: Vianočná električka FB

Využívate MHD a radi by ste pred Vianocami ušetrili na cestovnom lístku? Zapojte sa do súťaže Dopravného podniku Bratislava, a. s. (DPB) a vyhrajte 30-dňový predplatný cestovný lístok na MHD. Ako na to?

Poďte súťažiť!

Do ulíc Bratislavy vyrazila pred týždňom vianočná električka typu T6A5 z roku 1991, ktorá sa tento rok nesie v stvárnení biblického príbehu narodenia Ježiška. Exteriér vozidla pripomína synonymum Vianoc – mesto Betlehem, kde sa narodil Ježiš Kristus. V zadnej časti interiéru vozidla sú jasličky s postavami svätej rodiny – Ježiša, Márie a Jozefa, troch mudrcov z Východu, ktorí sa prišli malému Ježiškovi pokloniť a priniesť mu dary s anjelmi, pastiermi a zvieratkami.

DPB dnes vyhlásila súťaž s Vianočnou električkou, vďaka ktorej ušetríte na cestovnom lístku a zostane vám viac peňazí na vianočné darčeky. „Vyhrajte 30-dňový predplatný cestovný lístok na MHD. Zvíťazí fotka s Vianočnou električkou, ktorá získa najviac lajkov od našich čitateľov. Ako na to? Zverejnite svoju fotku s Vianočnou električkou do komentárov pod tento status a lajkujte,“ oznámil DPB na sociálnej sieti. Svoje fotky môžete prispievať SEM.

Nezabudnite teda pri jazde sviatočnou električkou vytiahnuť mobil a urobiť pár pekných záberov. Môžno budete mať šťastie a 30-dňový predplatný cestovný lístok na MHD bude práve váš! Súťaž trvá do 19. 12. do 12:00 hod.

Trasu Vianočnej električky nájdete TU:

Zdroj: Facebook
Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM