Rôzne

TOP 5 tém týždňa: Pomôže mestu záchytné parkovisko tak, ako rekonštrukcia Polusu?

Uplynulý týždeň sa niesol v znamení zastupiteľstiev a príprav na avizované rozsiahle dopravné obmedzenia. Tak si to všetko pekne zhrňme.

Ilustračný obrázok k článku TOP 5 tém týždňa: Pomôže mestu záchytné parkovisko tak, ako rekonštrukcia Polusu?
9
Galéria

Adela Ondrejovičová ovládla svet

Adela Ondrejovičová získala počas svojej doterajšej kariéry viacero cenných trofejí. Je päťnásobnou majsterkou sveta, trikrát triumfovala na majstrovstvách Európy, šesťkrát na majstrovstvách Slovenska. Darilo sa jej aj na ďalších súťažiach, ako napríklad Arnold Classic, víťazstvami sa trikrát kvalifikovala na najväčšiu súťaž vo fitness svete Olympia. Súťaží vo federácii IFBB Elite PRO, kde si v uplynulom roku vybojovala titul majsterky sveta.

Viac o kráľovnej Slovenska v body fitness sa dočítate tu:

Bratislava má ďalšie záchytné parkovisko

Bratislava chce zmierniť dosah dopravných obmedzení, ktoré v meste nastanú od 15. februára a motivovať ľudí k používaniu MHD. Zabezpečila preto ďalšie záchytné parkovisko na Zlatých pieskoch s kapacitou 130 miest. Využiť ho môžu vodiči jazdiaci zo smeru Trnava a Senec. Od pondelka (11.2.) začne mesto vyznačovať aj bus pruh na Gagarinovej ulici.

Viac sa dočítate tu:

Terno má nového správcu Petržalskej tržnice

TERNO Real Estate chce projekt Petržalskej tržnice rozvíjať, preto sa spojil s profesionálmi zo spoločnosti Cushman & Wakefield. „Naším cieľom je v projekte Petržalskej tržnice ponúkať Petržalčanom čo najkvalitnejší zážitok pri rodinných nákupoch, modernú gastronómiu a vytvárať podmienky pre rozvoj ich susedských vzťahov. Od spojenia s novým správcom očakávame ďalší rozvoj tohto konceptu,“ povedal generálny riaditeľ TERNO real estate Stanislav Čajka.

Viac o plánoch spoločnosti s tržnicou sa dočítate tu:

Kto strieľal z auta na autobus MHD?

Polícia objasnila prípad útoku na autobus MHD, ku ktorému došlo 7. januára na križovatke ulíc Prievozská – Košická v Ružinove. „Policajti stotožnili a vypátrali podozrivého muža a s cieľom vykonania potrebných procesných úkonov ho v priebehu tohto týždňa eskortovali na príslušné policajné oddelenie,“ informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave Lucia Mihalíková.

Viac sa dočítate tu:

Polus City Center prechádza rekonštrukciou

Polus City Center prechádza rekonštrukciou a rozširuje svoju ponuku. Veľká časť priestorov na prízemí sa mení na nákupnú pasáž s atraktívnymi obchodmi s potravinami a módou, vrátane známeho reťazca Lidl. Okrem množstva nových obchodov sa zákazníci môžu tešiť aj na trh s čerstvými potravinami.

O tom, čo všetko sa zmení a zmodernizuje, sa dočítate tu:

Ak chcete dostávať pravidelný prísun aktualít z Bratislavy a okolia, sledujte nás na Facebooku a Instagrame.

Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM