Rôzne

TOP 5 tém týždňa: Lístky na MHD budú lacnejšie, no za parkovanie si Nepetržalčan priplatí

Uplynulý týždeň priniesol množstvo správ, ktoré potešili, ale aj nahnevali. Top 5 správ, o ktorých by ste mali vedieť.

Ilustračný obrázok k článku TOP 5 tém týždňa: Lístky na MHD budú lacnejšie, no za parkovanie si Nepetržalčan priplatí
4
Galéria

Ktorá obec z Bratislavského kraja je najkrajšia?

Napriek tomu, že Bratislavský kraj je rozlohou najmenší na Slovensku, pozornosť púta prírodnými krásami, historickými skvostmi, špecifickou gastronómiou či folklórnymi a vinárskymi tradíciami v malebných obciach a ich okolí.

Do 20. septembra, do 12:00 hod., môžete hlasovať za dedinu, ktorá je podľa vás najkrajšia v našom kraji.

Viac sa dočítate tu:

Európsky týždeň mobility prináša lacnejšie cestovanie

Od 16. septembra 2019 (začiatok Európskeho týždňa mobility) budú ceny lístkov predávaných cez mobilnú aplikáciu Integrovaného dopravného systému (IDS BK) lacnejšie o 10% bez časového obmedzenia. Zároveň budú mať cestujúci využívajúci verejnú dopravu v Bratislave a Bratislavskom kraji možnosť využiť časovo limitovanú zľavu na ročný predplatný lístok vo výške takmer 25%.

Viac sa dočítate tu:

V Polus City Center otvorili nový supermarket

Obchodné centrum Polus City Center prechádza rozsiahlou rekonštrukciou, ktorej prvá fáza je ukončená. Návštevníci už môžu využívať moderný food court, nový servisný ostrovček, ale aj supermarket Lidl.

Viac sa dočítate tu:

Vykoľajený vlak

Trať v úseku Bratislava-hlavná stanica a Bratislava-Nové Mesto bola v stredu neprejazdná. Vykoľajil sa tam vlak RegioJet. Vo vlaku sa nachádzal iba strojvedúci, ktorý neutrpel žiadne zranenia. Príčina vykoľajenia sa vyšetruje.

Viac sa dočítate tu:

Petržalka zavádza pilotný parkovací systém

Petržalka začína od novembra zavádzať pilotný parkovací systém, ktorý bude preferovať obyvateľov s trvalým pobytom v mestskej časti. Petržalčania by tak mali vedieť zaparkovať bezplatne 24 hodín denne sedem dní v týždni. Obyvatelia bez trvalého pobytu v Petržalke budú môcť bezplatne parkovať len počas dňa, teda medzi 8:00 a 18:00 hod. a počas víkendov.

Viac sa dočítate tu:

TOP 5 tém týždňa
4
Galéria
Zdroj: TASR

Ak chcete dostávať pravidelný prísun čerstvých správ z Bratislavy a okolia, sledujte nás na Facebooku, Instagrame a Twitteri.

Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM