Rôzne

V Polus City Center po takmer dvoch rokoch otvorili nový supermarket

Po takmer dvoch rokoch sa návštevníci nákupného centra dočkali otvorenia nového supermarketu, ale aj zmodernizovaného food courtu a servisného ostrovčeka.

Ilustračný obrázok k článku V Polus City Center po takmer dvoch rokoch otvorili nový supermarket
3
Galéria
Zdroj: IMMOFINANZ

Obchodné centrum Polus City Center prechádza rozsiahlou rekonštrukciou, ktorej prvá fáza je ukončená. Návštevníci môžu už od dnešného dňa využívať moderný food court, nový servisný ostrovček, ale aj supermarket Lidl.

Moderné obchodné centrum

Po takmer dvoch rokoch sa návštevníci nákupného centra dočkali otvorenia nového supermarketu. Bude sa rozprestierať na ploche 2 000 metrov štvorcových a návštevníkom ponúkne široký sortiment tovaru známeho z predajní Lidl. Predajňa bude otvorená od pondelka do soboty v čase od 7:00 – 21:00 hod. a v nedeľu od 8:00 – 21:00 hod.

„Sme hrdí na túto spoluprácu so supermarketom Lidl. Hľadali sme potravinového operátora, ktorý by dokázal ponúknuť našim zákazníkom tú najvyššiu kvalitu, šírku sortimentu a príjemné prostredie. Na základe týchto atribútov sme sa jednoznačne rozhodli pre Lidl,“ hovorí Adrian Bódis, Country Manager Slovak Republic spoločnosti IMMOFINANZ.

Food court

Od dnešného dňa je pre návštevníkov otvorený aj zmodernizovaný food court. Priestoru dominujú prírodné materiály a množstvo zelene, vďaka ktorým sa food court stáva prívetivým miestom na obed alebo posedenie pri káve. Je rozdelený na tri zóny, rodinnú, biznisovú a neformálnu, vďaka čomu s v ňom nájde svoje miesto naozaj ktokoľvek.

Otvorený je aj nový servisný ostrovček, v ktorom zákazníci nájdu všetky služby, ktoré môžu potrebovať, vrátane kvetinárstva, lekárne, kľúčovej služby alebo novinového stánku.

V druhej fáze modernizácie Polus City Center sa návštevníci môžu tešiť na ďalšie veľké zmeny. Okrem už existujúcich obchodov nájde v renovovaných priestoroch Polus City Center svoj nový domov viac ako 20 obchodov s potravinami a módou, vrátane obľúbených módnych značiek Reserved, Mohito, House, Cropp a Sinsay. Plánovaná je aj renovácia exteriéru a okolia Polus City Center.

Viac o druhej fáze rekonštrukcie Polus City Center sa dočítate tu:

Polus City Center
7
Galéria
Zdroj: Polus City Center

Ak chcete dostávať pravidelný prísun čerstvých správ z Bratislavy a okolia, sledujte nás na Facebooku, Instagrame a Twitteri.

Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM