Rôzne

TOP 5 tém týždňa: Niektorí cudzinci nám centrum Bratislavy pustošia, iní skrášľujú

Kým niektorí cudzinci sa v dobrom zaujímajú o naše hlavné mesto, iní sem pod zástierkou turistiky a športu prišli devastovať centrum.

Ilustračný obrázok k článku TOP 5 tém týždňa: Niektorí cudzinci nám centrum Bratislavy pustošia, iní skrášľujú
18
Galéria

Hromadná bitka

Na Ventúrskej ulici v Starom Meste sa v stredu strhla hromadná bitka, ktorá vypukla krátko po 21:00 hod. Polícia neskôr obvinila za výtržnosti siedmich ľudí, z toho štyroch občanov Holandska a troch občanov Poľska.

Viac sa dočítate TU:

Nepríčetný z Obchodnej

V prípade Martina H., ktorý 31. mája útočil s nožom na Ministerstve financií SR na Štefanovičovej ulici a následne ohrozoval ľudí na Obchodnej ulici, polícia ukončila trestné vyšetrovanie s návrhom na zastavenie trestného stíhania, keďže v čase spáchania činu nebol pre nepríčetnosť trestne zodpovedný.

Viac sa dočítate TU:

Darček od Japoncov

Starostka Starého Mesta Zuzana Aufrichtová sa potešila nápadu japonského veľvyslanca Juna Shimmiho. Stretli sa, aby spoločne prebrali prípravy na 100. výročie nadviazania diplomatických vzťahov medzi Japonskom a Slovenskou republikou. Oslavy výročia budú už onedlho – v roku 2020. Slovensko pri tejto vzácnej príležitosti dostane od Japonska nádherný darček.

Viac sa dočítate TU:

Polícia v strehu

Až 15 dopravných priestupkov zistili mestskí policajti za hodinu a pol na Gagarinovej ulici v Bratislave. Špeciálnu kontrolu vo štvrtok (11. 7.) vykonávali policajti expozitúry Bratislava II a zamerali sa najmä na dodržiavanie dopravnej značky zákaz vjazdu osobných automobilov a kontrolu jazdných pruhov určených pre vozidlá mestskej hromadnej dopravy (MHD).

Viac sa dočítate TU:

Inda oslobodili

Nishita Timothyho súd definitívne oslobodil spod obžaloby z vraždy, ktorá sa odohrala pred viac ako rokom aj pol v centre Bratislavy. Potýčka pre taxík sa odohrala počas noci na jeseň 2017 v centre Bratislavy, v blízkosti Veľvyslanectva SRN. Timothy použil nôž voči 37-ročnému Bratislavčanovi Branislavovi B., ktorý následkom rezného poranenia podľahol.

Viac sa dočítate TU:

Ak chcete dostávať pravidelný prísun čerstvých správ z Bratislavy a okolia, sledujte nás na Facebooku, Instagrame a Twitteri.

Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM