Rôzne

TOP 5 tém týždňa: Najlepšia zmrzlina v Bratislave, letné kiná aj cvičenie zdarma

Leto cítiť z každého kúta nášho mesta! Sú ním presiaknuté aj články, ktoré vás v tomto týždni zaujali najviac.

Ilustračný obrázok k článku TOP 5 tém týždňa: Najlepšia zmrzlina v Bratislave, letné kiná aj cvičenie zdarma
6
Galéria

Letné kino

Filmy a pukance sa nehodia len na dlhé upršané večery. V lete prichádzajú na scénu letné kiná! Zoberte frajerky, frajerov, či priateľov a usaďte sa v zelenej tráve pod holým nebom.

Romantiky pod hviezdami v bratislavských letných kinách bude dosť aj v lete 2018. Začala sa sezóna premietania filmov pod holým nebom! Pozrite si program letných kín na najbližšie dni.

Dúhový Pride a Hrdí na rodinu

V Bratislave sa aj tento rok pochodovalo za práva LGBTI ľudí. Dúhový Pride Bratislava nadväzuje na podobné sprievody vo svete, ktoré upozorňujú, že všetci ľudia sú si rovní bez ohľadu na ich sexuálnu orientáciu alebo rodovú identitu. „Festival podporuje viditeľnosť komunity lesieb, gejov, bisexuálnych, transrodových a intersexuálnych ľudí v ich plnej rozmanitosti na Slovensku,“ uviedla predsedníčka OZ Dúhový Pride Bratislava Diana Pruchnerovičová.

V rovnaký deň vyšli do ulíc aj Hrdí na rodinu. Viac sa dočítate tu:

Kde robia najlepšiu zmrzlinu v Bratislave?

Šípková, maková, levanduľová, gaštanová, ricottová s figami, cheesecake zmrzlina, či overená klasika. Každý z nás má rôzne „rozmaznané“ chuťové poháriky a uprednostňuje inú kombináciu farebných kopčekov. Určite sa však zhodneme na tom, že počas leta vždy nájdeme svoju obľúbenú cukráreň či stánok so zmrzlinou, kam sa radi a verne vraciame.

Zahlasujte za tú svoju NAJ tu:

Bezplatné cestovanie

K tým, čo môžu cestovať bezplatne, sa pridávajú po novom aj deti a študenti ŤZP dochádzajúci do špecializovaných škôl v okresoch Malacky, Pezinok a Senec, ktoré pritom nemajú trvalý pobyt na území Bratislavského kra­ja.

Viac sa dočítate tu:

Zašportujte si v prírode a zadarmo

Čo majú v lete 2018 spoločné karimatky, bežecká obuv, korčule, bicykle a kolobežky? Bezplatné cvičenia a športové akcie! Tých sa môžete zúčastniť tu:

Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM