Rôzne

TOP 5 tém týždňa: Naháňačka s policajtmi, dopravný kolaps v Bratislave aj hlasovanie o lunaparku

Uplynulý týždeň priniesol mnoho aktuálnych tém. Zaujali vás naše tipy na víkend či situácia, ktorá hrozí pre výstavbu obchvatu D4/R7.

Ilustračný obrázok k článku TOP 5 tém týždňa: Naháňačka s policajtmi, dopravný kolaps v Bratislave aj hlasovanie o lunaparku
6
Galéria
Zdroj: ephoto.sk , TASR

Naháňačka ako z filmu: Pri prenasledovaní muža policajti strieľali po aute

Polícia vo štvrtok v okolí Bratislavy prenasledovala auto, ktorého vodič bol podozrivý zo spáchania krádeže. Ten na výzvy policajtov nereagoval a jazdou vo vysokej rýchlosti ohrozoval verejnosť. Policajti po unikajúcom aute strieľali, zastavilo ho však až policajné auto, ktoré mu zablokovalo cestu.

Bratislave hrozí v septembri pre výstavbu obchvatu D4/R7 dopravný kolaps

Podľa primátora hlavného mesta SR hrozí, že v septembri skolabuje doprava v Bratislave. Zhotoviteľ obchvatu sa totiž chystá zavrieť dva kľúčové nájazdy na Prístavný most.

Smutná správa pre slovenský šport: Zomrel skvelý futbalista Juraj Halenár

Podľa informácií TV JOJ z prostredia vyšetrovania našli v sobotu v Bratislave mŕtveho slovenského futbalistu Juraja Halenára. Vo štvrtok 28. júna mal 35 rokov. Halenár hral za Inter Bratislava, Artmediu Petržalka a Slovan Bratislava, v Maďarsku pôsobil v Nyíregyháze a v Česku si obliekal dres Olomouca.

Kam v Bratislave zadarmo: Cestovanie časom, pouličný festival v centre mesta aj skvelý dobový piknik

Naše mesto bude počas víkendu žilo skvelými akciami. Preniesli sme sa v čase, videli sme bratislavský živý orloj, ochutnali vynikajúce burgre a pozreli si úžasné umelecké diela. Viaceré z akcií pokračujú až do nedeľnajšieho večera.

HLASUJTE: Ruské kolo, horské dráhy a kopa ďalších atrakcií. Zaslúžila by si Bratislava svoj lunapark?

Mnohé z európskych hlavných miest sa môžu pochváliť zábavným parkom. Bratislave zostáva iba s nostalgiou spomínať na časy dávno minulé. V hlasovaní sme sa vás pýtali, či by stálo za to oživiť projekt lunaparku. Väčšina z našich čitateľov odpovedala kladne.

Naháňačka s políciou
5
Galéria
Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM