Rôzne

TOP 5 tém týždňa: Chýry o novej pýche Bratislavy sa šírili tak bleskovo, až si ju jeden oťukal

Niektoré správy sa šíria doslova rýchlosťou blesku. Jednou z nich bola tá o "Dankovej pýche". Na stožiar pred národnou radou sa došli pozrieť samotné blesky a otestovať hromozvod.

Ilustračný obrázok k článku TOP 5 tém týždňa: Chýry o novej pýche Bratislavy sa šírili tak bleskovo, až si ju jeden oťukal
11
Galéria
Zdroj: TASR , Adam Kováč

Blesky testovali stožiar

Západným Slovenskom sa počas augustovej noci prehnala silná búrka, ktorá bola sprevádzaná aj intenzívnou bleskovou aktivitou. Jeden mal zasiahnuť aj stožiar pred Národnou radou Slovenskej republiky.

Viac sa dočítate TU:

Hrom do toho!

Fotka a video fotografa Adama Kováča zachytávajú, ako silný blesk trafil 30-metrové dielo, ktoré len pred pár dňami vztýčili pred budovu parlamentu.

Fotografova fotka poslúžila internetu ako základ pre sériu vtipných obrázkov na obľúbenej stránke Zomri. Niektoré z nich nájdete našej galérii.

Viac sa dočítate TU:

Je mi horúco!

Ďalší naháč v hlavnom meste! Bratislavskí PMJ-čkári spozorovali včera vo večerných hodinách počas výkonu služby nahého mladého muža, ktorý sa prechádzal po Račianskej ulici.

Viac sa dočítate TU:

Galéria v reštaurácii

Na lúke na Bosákovej ulici v Petržalke vyrástla „kontajnerová“ reštaurácia Galéria Kontajner, sesterský projekt karloveského Kontajnera Riviéra.

Okrem reštaurácie tu nájdete aj kaviareň, coffeshop a galériu mladých umelcov. Miesto parkoviska pre autá tu majiteľ Michal Zugárek vybudoval priestor pre odkladanie bicyklov.

Viac sa dočítate TU:

Zbohom, leto

Posledným augustovým dňom sa okrem prázdnin končí aj obdobie meteorologického leta. Podľa predpovedí to vyzerá tak, že spolu so začiatkom meteorologickej jesene príde aj jesenný charakter počasia a tropickým horúčavám odzvoní.

Viac sa dočítate TU:

Ak chcete dostávať pravidelný prísun čerstvých správ z Bratislavy a okolia, sledujte nás na Facebooku, Instagrame a Twitteri.

Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM