Správy

TOP 5 tém týždňa: Bratislavu zahalil súmrak vraždy a zmiznutého študenta

Mimoriadne smutné udalosti zahalili hlavné mesto počas uplynulých dní. Pozitívne správy vytlačili informácie o nájdení mŕtvych žien i zmiznutého vysokoškoláka.

Ilustračný obrázok k článku TOP 5 tém týždňa: Bratislavu zahalil súmrak vraždy a zmiznutého študenta
4
Galéria

Mŕtve ženy

Otriasajúcim správam od polície akoby nebol koniec! Po smrti mladej učiteľky a modelky Violy, informovali o ďalšej mŕtvej žene.

Ako následne informovala polícia, „zdôrazňujeme, že od smrti slečny Violy nedošlo v Bratislave k žiadnej vražde alebo zabitiu. Ak bolo aj nájdené nejaké telo, išlo o prípad, keď k smrti nedošlo cudzím zavineným, teda druhou osobou. Ako sme informovali, zbierame screenshoty/sta­tusy, ktoré šíria dezinformácie a paniku medzi obyvateľmi Bratislavy. Kriminálna polícia situáciu analyzuje. V tomto prípade autorom takýchto statusov môže hroziť basa na až dva roky.“

Viac sa dočítate TU:

Podozrivý predmet

Bratislavská polícia prehľadávala lokalitu neďaleko bratislavského prístavu, kde bolo nájdené telo dobitej učiteľky jazykovej školy. Na mieste údajne zaistila podozrivý predmet.

Viac sa dočítate TU:

Populárna káva

Milovníci populárnej americkej kávy sa majú na čo tešiť! V historickom centre hlavného mesta už čoskoro otvorí dvere kávičkárom nová kaviarenská prevádzka.

Viac sa dočítate TU:

Záhadné zmiznutie

Polícia disponuje kamerovým záznamom, ktorý v stredu (20. 11.) zaznamenal skok neznámej osoby z Mosta SNP, a preto predpokladá, že touto osobou mal byť s najväčšou pravdepodobnosťou práve Michal.

Viac sa dočítate TU:

Oblečenie môže pomôcť

Zima je rok čo rok pre ľudí bez domova najnáročnejším ročným obdobím. Pomôcť im môžeme napríklad darovaním teplého oblečenia.

Viac sa dočítate TU:

Chcete dostávať pravidelný prísun čerstvých správ z Bratislavy a okolia? Sledujte nás na Facebooku, Instagrame a Twitteri.

Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM