Aktualizované Krimi

Policajti prehľadávajú bratislavský prístav. Pod Mostom Apollo našli podozrivý predmet

Telo mladej učiteľky bolo nájdené 11. novembra v skorých ranných hodinách. Aj napriek snahe záchranárov sa už ženu nepodarilo zachrániť. Polícia stále pátra po páchateľovi.

Ilustračný obrázok k článku Policajti prehľadávajú bratislavský prístav. Pod Mostom Apollo našli podozrivý predmet
Zdroj: Dnes24.sk

Bratislavská polícia prehľadáva lokalitu neďaleko bratislavského prístavu, kde bolo nájdené telo dobitej učiteľky jazykovej školy. Na mieste údajne zaistila podozrivý predmet.

Podozrivý predmet

Miesto, kde bolo 11. novembra nájdené telo 34-ročnej učiteľky jazykovej školy Violy M., prehľadáva polícia. Desiatky policajtov hľadajú v bratislavskom prístave ďalšie stopy, ktoré by im mohli pomôcť pri vyšetrovaní prípadu. Prehľadali aj breh Dunaja.

Podľa informácií Nového Času našla polícia pod mostom Apollo podozrivý predmet – vibrátor.

Policajti priebeh vyšetrovania naďalej nechcú komentovať. „Policajti na prípade v súčasnosti intenzívne pracujú a v rámci prebiehajúceho vyšetrovania vykonávajú všetky potrebné procesné aj neprocesné úkony,“ uviedla hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave Lucia Mihalíková. Doplnila, že bližšie informácie k prípadu nebude polícia poskytovať, aby nedošlo k mareniu vyšetrovania.

Polícia v pondelok 11. novembra krátko po 9:00 hod. prijala oznámenie o náleze podchladenej ženy na Prístavnej ulici v Bratislave. Po príchode na miesto policajti zistili, že na uvedenom mieste sa nachádza žena s početnými zraneniami po celom tele. Oživiť sa ju nepodarilo.

Chcete dostávať pravidelný prísun čerstvých správ z Bratislavy a okolia? Sledujte nás na Facebooku, Instagrame a Twitteri.

Zdroj: Bratislava.dnes24.sk/TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM