Rôzne

TOP 5 tém týždňa: Bratislavčania bojovali s kriminalitou aj snehovou kalamitou

Počas uplynulých týždňov strpčovala život Bratislavčanom snehová "kalamita" aj kriminalita. Aby to nebolo málo, od pondelka nás čakajú prvé väčšie dopravné obmedzenia.

Ilustračný obrázok k článku TOP 5 tém týždňa: Bratislavčania bojovali s kriminalitou aj snehovou kalamitou
7
Galéria

Bratislavčanov snehová „kalamita“ nenechala chladnými

Začiatkom týždňa v Bratislave výdatne nasnežilo a ako je už zvykom, priamo úmerne s výškou bielej masy stúpal počet autobusov MHD, ktoré meškali alebo dokonca vôbec nejazdili. Doprava kolabovala a ľudia desiatky minút mrzli na zastávkach MHD. A vtipy s témou „kalamita v Bratislave“ na internete nenechali na seba dlho čakať.

Nájdete ich tu:

Opatrenia magistrátu v zápase s kalamitou

Boj s bratislavskou snehovou „kalamitou“ už roky pripomína zápas Dona Quichotta s veternými mlynmi. Situácia nie je jednoduchá a uvedomuje si to aj primátor Matúš Vallo, ktorý na sociálnej sieti zverejnil odpoveď na otázky ohľadom zimnej údržby.

Päť opatrení magistrátu v boji s kalamitou nájdete tu:

Obmedzenia na ulici Mlynské nivy a na diaľniciach

Ako už v decembri avizoval primátor Bratislavy Matúš Vallo, Bratislavu čakajú od nového roka veľké dopravné obmedzenia. Niektoré začínajú už od pondelka.

Pripravte sa s nami na dopravné obmedzenia platné už od pondelka:

Streľba na šoféra autobusu MHD

V Bratislave v utorok strieľali na vodiča autobusu mestskej hromadnej dopravy. Stalo sa tak na križovatke ulíc Prievozská – Košická, keď na šoféra autobusu strieľal vodičov osobného auta. Streľbe mal predchádzať incident medzi vodičom osobného motorového vozidla a vodičom autobusu MHD smerujúceho do centra mesta.

Viac sa dočítate tu:

„Tučná“ krádež v obchodnom centre

V kaviarni v jednom z bratislavských obchodných centier ukradli mužovi peňaženku, v ktorej mal 19 500 eur. Olúpený muž mal peňaženku vo vnútornom vrecku bundy, ktorú mal prevesenú na stoličke.

Viac sa dočítate tu:

Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM