KAW Kultúra

Tipy na víkend: Z programu na nových Nivách rovno na hody či bitku o Bratislavu

Užite si príjemný víkend na pestrom programe v komplexe Nivy, v Sade Janka Kráľa či Líščom údoli. Výber je len a len na vás. A možno stihnete všetko!

Ilustračný obrázok k článku Tipy na víkend: Z programu na nových Nivách rovno na hody či bitku o Bratislavu
45
Galéria
Foto: Karol Srnec / Zdroj: ephoto.sk

Karloveské hody

Piatkový program hodov sa začne na Nám. sv. Františka o 14.00 hod. tradičným viazaním hroznového strapca. Kultúrny program otvorí o 15.00 hod. spevácky zbor Senioranka, ktorú vystriedajú žiaci ZUŠ Jozefa Kresánka. Pred posvätením hodových strapcov vystúpi aj dychová hudba Kozovanka.

Sobotňajší predpoludňajší program sa prenesie na ihrisko ku Karloveskému centru kultúry, kde Divadlo Žihadlo o 10.00 hod. zabaví deti Putovaním rozprávkovom. Súčasťou sobotňajšieho programu bude tradičný futbalový turnaj na Molecovej so začiatkom o 9.00 hod.

Hodové tradície budú v nedeľu predpoludním pokračovať Slávnostnou omšou v Kostole sv. Michala Archanjela a popoludňajšia časť hodov sa presunie opäť na Námestie sv. Františka, kde sa tentoraz uskutoční Hodový piknik. Moderovať ho bude zabávač Richard Vrablec.

Najprv Féder Teáter poteší deti o 15.00 hod. rozprávkou O príšerne krásnej princeznej, nasledovať bude obľúbená Tančiareň s B-Swing a koncert Fats Jazz Band, ktorý zahrá obľúbené melódie v rytme hot-jazzu a swingu.

Až do nedele 3. októbra sa v rámci Karloveských hodov môžete prísť zabaviť na kolotoče a pochutnať si na dobrotách zo street foodu do Líščieho údolia. Pozor však, podujatie je v režime OTP a pri vstupe sa kontroluje potvrdenie o plnom zaočkovaní, alebo negatívny výsledok testu nie starší ako 72 hodín od odberu v prípade RT-PCR alebo LAMP testu alebo 48 hodín od odberu v prípade antigénového testu, alebo potvrdenie o prekonaní ochorenia COVID-19 v období pred nie viac ako 180 dňami.

do nedele / Karlova Ves / vstup voľný

Témy, ktoré hýbu Bratislavou

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM