KAW Rôzne Správy

Ďalšia príležitosť na nákupy: V Petržalke otvorili novú predajňu známeho reťazca

V novej prevádzke, ktorá vznikla na ploche 900 metrov štvorcových, vznikli pracovné miesta pre takmer 30 ľudí.

Ilustračný obrázok k článku Ďalšia príležitosť na nákupy: V Petržalke otvorili novú predajňu známeho reťazca
15
Galéria
Foto: Katarína Winklerová / Zdroj: bratislava.dnes24.sk

Obyvatelia a návštevníci Petržalky môžu nakupovať v novom obchodnom priestore. Tesco dnes (27. mája) otvorilo supermarket na Farského ulici v budove TPD.

Moderná predajňa

V ponuke nového obchodu nájdu zákazníci okrem čerstvých a trvanlivých potravín aj drogériu, kozmetiku či oblečenie F&F. Predajňa, ktorá zaberá 900 metrov štvorcových, pôsobí moderne a príjemne. Pre zákazníkov je pripravených 7 pokladní, z toho 4 samoobslužné.

Návštevníci supermarketu môžu nakupovať každý pracovný deň od 6:00 do 21:00 hod., v nedeľu bude zatvorené. Každý piatok sa na parkovisku pred obchodným domom budú konať farmárske trhy.

Tesco pripravilo aj zaujímavý bonus – v prvom týždni od otvorenia predajne získajú všetci zákazníci, ktorí nakúpia minimálne v hodnote 10 eur, kupón so zľavou 10 % na ďalší nákup.

Nová predajňa vytvorila pracovné miesta pre takmer 30 ľudí. Pri príležitosti jej otvorenia Tesco finančne podporilo občianske združenie Kaspian, ktoré zlepšuje život detí v Petržalke. Tesco im daruje jedno euro z každého nákupu nad 10 eur.

Novinky

Tesco pôsobí na Slovensku už viac ako 20 rokov. Zatiaľ čo v minulom roku sa reťazec zameral na optimalizáciu siete existujúcich obchodov, v tomto roku prichádza s viacerými novinkami. Patrí medzi ne rozšírenie lokalít a dostupnosti Online nákupov, otvorenie nákupného centra Galéria v Petržalke či nových predajní vo viacerých mestách na Slovensku.

„Veľmi sa teším, že dnes sme po dlhšom čase na Slovensku otvorili nový obchod. Náš supermarket nového formátu posilní existujúcu sieť 150 obchodov Tesca. Neustále potvrdzujeme náš záväzok prinášať zákazníkom každý deň niečo navyše a byť tu pre nich za každých okolností. Najmä v posledných neľahkých týždňoch sme ukázali, akú dôležitú úlohu zohrávame pri zásobovaní obyvateľstva či pomoci tým najzraniteľnej­ším," uviedol výkonný riaditeľ Tesca na Slovensku Martin Kuruc.

Za obsah zodpovedá objednávateľ tejto správy.

Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM