ESL Krimi

TENTO zločin spáchali deti: Hrozí im až 12 rokov väzenia!

Vyšetrovateľ Policajného zboru z druhého bratislavského okresu vzniesol obvinenie voči dvom mladíkom.

Ilustračný obrázok k článku TENTO zločin spáchali deti: Hrozí im až 12 rokov väzenia!
Zdroj: Facebook.com/Polícia SR - Bratislavský kraj

Dve 15-ročné deti, Kristián a Zdenko, čelia stíhaniu pre zločin lúpeže v súbehu s prečinom Výtržníctva spáchaných formou spolupáchateľstva.

Bitka

Podľa doterajších informácií obidvaja obvinení mali s doposiaľ nezistenými ďalšími osobami dňa 16.07.2020 v čase krátko pred 22:00 h na zastávke mestskej hromadnej dopravy – Vinohradnícka v Bratislave fyzicky napadnúť ďalšieho mladého muža.

„Obvinený Kristián mal poškodeného zozadu kopnúť do chrbta, v dôsledku čoho spadol na zem a následne ho aj s ostatnými osobami mali začať spoločne kopať a udierať päsťami do oblasti tváre. V dôsledku tohto fyzického útoku, poškodenému mladíkovi vypadol celý obsah malej pánskej tašky, ktorú mal pri sebe, pričom ho rýchlo pozbieral a dal sa na peší útek smerom na Devätinovú ulicu v Bratislave,“ opisu útok polícia. Ako dodáva, útočníci mladíka dobehli a poškodený im zo strachu o svoj život vydal celý obsah pánskej tašky.

Väzenie

Pri útoku poškodený neutrpel zranenia, ktoré by si vyžiadali lekárske ošetrenie. Týmto konaním bola mladíkovi spôsobená celková škoda vo výške 411 eur. V prípade preukázania viny hrozí týmto mladým mužom trest odňatia slobody na 7 až 12 rokov. Obvinení sú stíhaní na slobode.

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM